پیمان عبداللهیفر روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این میزان غرامت به ۴۹ هزار بیمه شده در بخشهای مختلف کشاورزی شامل شالیکاری، باغی، دام، طیور و آبزیان پرداخت شدهاست.
وی با بیان اینکه از این میزان غرامت ۳۷۸ میلیارد ریال به شالیکاران گیلان پرداخت شدهاست، اضافه کرد: این میزان غرامت نیز به ۴۸ هزار نفر از شالیکاران استان پرداخت شده است.
معاون خدمات بیمهای بانک کشاورزی گیلان بیان داشت: غرامت تقریباً به همه شالیکاران خسارت دیده استان پرداخت شد و به تعدادی که مشکل در حساب بانکی داشتند، بعد از رفع اشکال واریز خواهد شد ضمن اینکه غرامت به سایر محصولات کشاورزی استان در هر مرحله پرداخت میشود.
عبداللهیفر بیان داشت: غرامت به کشاورزان به دلیل خسارت در بخش خشکسالی، بارانهای سیلآسا و در بخش دام به بیمارها و تلفات دامی پرداخت شد، ضمن اینکه در بخش شالیکاری بیشترین خسارت مربوط به بارانهای سیل آسا بودهاست.
وی با بیان اینکه بیمهگذاری محصولات کشاورزی برای سال زراعی ۱۴۰۱ - ۱۴۰۰ در گیلان آغاز شده است، اضافه کرد: تاکنون بیش از ۲۰ هزار کشاورز در این استان برای بیمهگذاری اقدام کردند.
معاون خدمات بیمهای بانک کشاورزی گیلان اظهار داشت: کشاورزان برای برخورداری از بیمه کشاورزی زارعی، باغی، دامی و آبزیان میتوانند به دفاتر خدمات بیمهای در شهرستان های مختلف استان یا شعب اصلی بانک کشاورزی مراجعه کنند.
گیلان دارای ۳۱۴هزار هکتار اراضی کشاورزی است و ۳۱۷ هزار نفر از مردم استان در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند. برنج، چای، زیتون ،پیله ابریشم، بادام زمینی، زیتون ، فندق و مرکبات عمدهترین محصولات کشاورزی گیلان هستند. گیلان همچنین یکی از تولید کنندگان مهم طیور در کشور است.
گیلان بزرگترین تولیدکننده ارقام بومی و با کیفیت برنج در کشور به شمار می آید که با ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری، رتبه اول کشور را از لحاظ سطح زیرکشت و همچنین رتبه دوم تولید برنج را به خود اختصاص داده است.
ارقام هاشمی، علی کاظمی، صدری، حسنی و دیلمانی جزو رقم های کیفی و ارقام گوهر و سپیدرود جزو رقمهای پرمحصول است که در شالیزارهای گیلان کشت میشود، بیشترین رقم های کشت شده برنج در این استان، رقمهای کیفی هاشمی و علی کاظمی است که افزون بر ۸۵ درصد محصول برنج گیلان را شامل میشود.
شهرستان های رشت و صومعهسرا بیشترین سهم را از مساحت اراضی شالیکاری گیلان در اختیار دارند.
نظر شما