علی پناهی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در سال زراعی جاری (از اول مهر ۱۴۰۰ تاکنون) شهر سروآباد با ۵۶۰ میلیمتر بارش، بیشترین میزان بارندگی در میان شهرهای استان داشته است و پس از آن شهرهای بانه ۵۴۹ میلی متر، مریوان ۵۱۰، سقز ۴۴۵، دیواندره ۴۰۰، سنندج ۳۶۹، کامیاران ۳۱۴، دهگلان ۲۴۹، قروه ۲۰۴ و بیجار ۲۰۳ میلی متر بارندگی داشتند.
وی افزود: در مدت مذکور، بیشترین افزایش بارندگی نسبت به مدت مشابه سال گذشته را شهر سروآباد با ۳۴ درصد داشته است و پس از آن شهرهای سقز ۲۲، مریوان و بیجار ۲۰، سنندج ۱۹، بانه و دهگلان ۱۵، دیواندره و قروه ۱۳ و کامیاران ۲ درصد افزایش بارندگی داشتند.
معاون توسعه و پیش بینی اداره کل هواشناسی کردستان ادامه داد: میزان بارندگی سال زراعی جاری استان در مقایسه با دوره بلند مدت (۳۰ سال اخیر) ۲۳ درصد کاهش داشته است که شهر کامیاران با ۴۳ درصد، بیشترین مقدار کاهش بارش را داشته است.
وی در ادامه گفت: در فصل بهار امسال شهر مریوان با ۱۱۱ میلیمتر بارندگی، پربارشترین شهر استان بود و پس از آن شهرهای زرینه ۶۵، کامیاران و بانه ۶۱، بیجار ۵۸، سنندج ۵۶، سقز ۴۸ و قروه ۳۰ میلیمتر بارندگی داشتند.
پناهی اضافه کرد: بیشترین افزایش بارندگی در سه ماهه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته را شهر سنندج با ۸۴ درصد داشت و پس از آن شهرهای مریوان با ۸۳ درصد، کامیاران ۸۱، بیجار ۷۲، زرینه ۴۶، بانه ۳۱ و سقز ۱۱ درصد در ردههای بعدی قرار داشتند.
وی یادآور شد: در مجموع فصل بهار امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایش بارندگی داشتیم اما نسبت به دوره بلندمدت بارندگی استان کاهش داشت.
سال زراعی (آبی) از اول مهر هر سال شروع می شود و تا پایان شهریور سال بعد ادامه دارد.
نظر شما