حسن حاتمی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه زمینه فعالیت این واحدها در حوزههای صنایع غذایی و شیمیایی و فلزی و کانی غیرفلزی است، بیان کرد: برای بازگرداندن این واحدهای تولیدی بیش از ۲ هزار میلیارد ریال هزینه شده است.
وی اظهار کرد: کمبود نقدینگی، نوسانات ارزی، بالابودن نرخ سود بانکی در پرداخت تسهیلات و افزایش قیمت مواد اولیه از جمله چالشهای واحدهای صنعتی و تولیدی به شمار میرود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی آذربایجانغربی با اشاره به اینکه ۸۰ درصد واحدهای صنعتی در این شهرک ها فعال است، گفت: از هزار و ۳۱۶ واحد به بهرهبرداری رسیده در شهرکها و نواحی صنعتی این استان هم اینک هزار و ۶۰ واحد فعال است.
حاتمی اضافه کرد: بیشتر واحدهای تولیدی در حوزه های کانی، کشاورزی، تبدیلی، صنایع غذایی، شیمایی و سلولزی فعالیت دارند.
وی افزود: از ابتدای تاسیس شهرک های صنعتی و صنایع کوچک در آذربایجانغربی برای بیش از ۲ هزار و ۴۲۵ واحد عقد انتفاع واگذار شده است.
آذربایجانغربی از نظر صنعتی یکی از استانهای کمبرخوردار کشور به شمار میرود و اقدامات خوبی در راستای بازگشت واحدهای تولیدی و صنعتی این استان به مدار تولید و جذب سرمایه آغاز شدهاست.
سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران از شهریور ۱۳۸۴ فعالیت خود را آغاز کرد و بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی یک سازمان توسعهای بهشمار میرود.
نظر شما