به گزارش خبرنگار ایرنا؛ «سلمان اسماعیلی» روز چهارشنبه در دیدار با مدیرکل فنی و حرفهای استان همدان افزود: آموزشهای فنی و حرفهای در بسیاری از حوزهها موفق بوده و باید تقویت شود.
وی اقدامات و عملکرد مجموعه فنی و حرفهای استان را امیدبخش و در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مهارتآموزی دانست و بیان کرد: گسترش و توسعه آموزشهای فنی و حرفهای، نوعی سرمایهگذاری و گامی مهم در راستای ایجاد اشتغال پایدار است.
فرماندار ویژه ملایر خواستار معرفی هر چه بیشتر ظرفیتهای فنی و حرفهای، توسعه آموزشها، ارائه ایدهها و برنامههای کاربردی به ویژه برای گسترش کار و پر کردن اوقات فراغت و همچنین توسعه آموزشهای مهارتی در تمامی نقاط استان و شهرستان شد.
اسماعیلی ادامه داد: مجموعه فنی و حرفهای شهرستان ملایر دارای پتانسیل و ظرفیتهای ویژه و فضای فیزیکی مستعدی است که باید مورد استفاده بهینه قرار گیرد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان همدان نیز آموزشهای مهارتی را یکی از عوامل موثر در ایجاد اشتغال دانست و گفت: بدون شک فرد ماهر بیکار نمیماند.
«وهب مختاران» برگزاری دورههای مهارتی را مبتنی بر نیاز روز و بازار کار دنیا دانست و اظهار داشت: اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان از تعامل با کارآفرینان استقبال میکند.
وی ادامه داد: چنانچه فردی ایده کارآفرینی در کنار آموزش داشته باشد، میتواند به مراکز این اداره کل در سطح استان مراجعه کند.
مختاران اجرای آموزشهای مهارتی در مناطق محروم و حاشیه شهرها را از رسالتهای خطیر سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور عنوان و بیان کرد: ارائه آموزشهای مهارتی به متقاضیان در مراکز آموزش فنی و حرفهای استان، با حضور کارآفرینان مطرح و به صورت تولیدی و آموزشی انجام میشود.
استان همدان دارای ۲۲ مرکز و شعبه دولتی و ۱۹۸ آموزشگاه خصوصی ویژه آموزش های فنی و حرفه ای است.
نظر شما