به گزارش ایرنا، بهرام کندایی روز سهشنبه در جمع خبرنگاران در سنندج اظهار داشت: در این بیمارستان، پایگاه سیار فوریت های پزشکی و۲ درمانگاه (به تفکیک برای بانوان و آقایان) در نظر گرفته شده و تا بازگشت کامل زائران در مرز باشماق دایر خواهد بود.
وی افزود: پایگاه سیار فوریت های پزشکی و درمانگاه های مستقر در این بیمارستان دارای تجهیزات پیشرفته بوده و با بهرهمندی از پرسنل مجرب درمانی، بهداشتی و فوریتی آماده ارائه خدمات با کیفیت به زائرین است.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان یاداور شد: این پایگاه و درمانگاه های سیار علاوه بر پایگاهها و مراکز ارائه خدمات سلامت که از قبل وجود داشته و مشغول ارائه خدمات بودند، فراهم شده است.
تردد زائران از مرز باشماق از ۱۵ شهریور به صورت رسمی آغاز شده و دستگاههای خدمات رسان و سایر ادارات مرتبط با خروج زائران اربعین، در مرز باشماق مستقر شدهاند و در شیفتهای مختلف کاری، پاسخگوی زائران هستند.
۱۰ موکب در سطح شهر مریوان برای خدمت رسانی به زائران در نظر گرفته شده که ۲ موکب آن در نقطه صفر مرزی و مرز باشماق مستقر است.
همچنین حدود ۷۰ دستگاه اتوبوس و مینی بوس برای جابجایی زائران از شهر مریوان به مرز باشماق در نظر گرفته شده و تاکسیرانی نیز در این زمینه همکاری لازم را خواهد داشت.
امسال با تصمیم وزارت کشور، مرز باشماق مریوان برای اولین بار جهت تردد زائران اربعین انتخاب شده است.
نظر شما