به گزارش خبرنگار ایرنا، غلامعلی حیدری شامگاه یکشنبه در گفت وگویی اظهار داشت: مدیران دولت سیزدهم مسئولیت را فرصتی برای خدمتگزاری به مردم می دانند و شانی بالاتر از خادمی مردم برای خود قائل نیستند و این باور وجود دارد که اطلاعرسانی نیز جزیی از خدمت است و اگر مردم در جریان اقدامات و برنامههای دولت قرار گیرند، هم امیدوار می شوند و هم آرامش پیدا می کنند و برنامه های دشمن در جهت یاس و ناامیدی مردم خنثی می شود.
وی ادامه داد: دولت در نظام اسلامی از مردم است و جدای از آنها نیست و اقدامات شکل گرفته نیز با وحدت و همدلی و مشارکت مردم انجام شده است.
حیدری، سفرهای استانی رییسجمهور و اعضای هیات دولت را از مهمترین برنامههای دولت سیزدهم عنوان کرد و گفت: این مهم مورد رضایت رهبر معظم انقلاب نیز قرار گرفته و رییس جمهور و اعضای هیات دولت ظرف یکسال به ۳۱ استان کشور سفر کردند و از نزدیک مشکلات را بررسی و برای رفع آن مصوبات خوبی تنظیم کردند.
استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: سفر رییسجمهور در خرداد امسال به استان ما نیز برکات خوبی داشت و اعتبارات بی نظیری به استان تخصیص یافت که جذب آن تا سال ۱۴۰۲ تحول بزرگی در بخشهای مختلف در استان شکل می گیرد.
فعال شدن ۷۰۰ طرح عمرانی نیمه تمام در استان
حیدری، تکمیل طرحهای نیمه تمام را از مهمترین برنامههای دولت برشمرد و تصریح کرد: ۷۰۰ طرح نیمه تمام در استان وجود داشت که تلاش شد با اولویت طرحهای پیشران تمامی این طرحها که سال ها راکد مانده بود فعال شده است.
وی با بیان اینکه محرومیتزدایی، رویکرد دولت سیزدهم است، اظهار داشت: چهارمحال و بختیاری دومین استان درخصوص تخصیص اعتبار و پنجمین استان درباره ابلاغ اعتبار سفر است و همین موضوع تحول خوبی در استان شکل داده است.
استاندار چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: به برکت اعتبارات سفر و اعتبارات سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱، استان به کارگاه فعال تبدیل شده و امروز در دورترین نقاط استان نیز طرحهای عمرانی در حال اجراست.
حیدری با بیان اینکه این استان در یک سال گذشته رتبه نخست را در مدیریت حوادث کسب کرده است، گفت: در یک سال گذشته حوادث و بحرانهایی نظیر زلزله در کوهرنگ، سیل در هشت شهرستان و قطعی آب در شهرکرد را داشتیم که با همکاری مردم و اهتمام مسئولان این حوادث به خوبی مدیریت شد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین آمادگی لازم در استان ایجاد شده تا در صورت وقوع حادثهای با اقدامات به موقع آسیب کمتری را متحمل شویم.
اختصاص پنج هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به توسعه راههای استان
استاندار چهارمحال و بختیاری از اختصاص پنج هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای توسعه زیرساختهای راه در استان خبر داد و گفت: راهآهن، جادههای بروجن به لردگان، شهرکرد به شلمزار به کارون ۴، شهرکرد به سامان به تیران، شهرکرد به بن به داران، شهرکرد به فارسان به کوهرنگ، دوآب صممامی و بازفت به اندیکا و جادههای روستایی از جمله طرحهای زیرساختی فعال در استان است.
حیدری، تامین آب را از چالشهای استان برشمرد و گفت: این چالش به همت دولت سیزدهم برطرف شده به طوریکه طرح تامین آب شرب نیمی از جمعیت استان به صورت موقت آبگیری شده و امسال افتتاح می شود.
وی با بیان اینکه در سفر رییس جمهور به استان بیش از پنج هزار میلیارد تومان برای تامین آب کشاورزی و شرب پایدار اختصاص یافته است، افزود: امسال خیلی از سدها مثل گهرو، بیدکان و باباحیدر که متوقف شده بود فعال شده است و تلاش ما بر این است تا هم از رودخانه ها سهم قانونی خود را برداشت کنیم و هم از سدها و چشمه ها استفاده کنیم تا مشکل آبی استان برطرف شود و تمام طرحهای آبی استان تا سال ۱۴۰۳ به ثمر میرسد.
استاندار چهارمحال و بختیاری به اعتبارت ورزشی و توسعه زیرساخت های گردشگری استان نیز اشاره کرد و گفت: در مهر امسال ۳۱ زمین چمن مصنوعی داشتیم که این تعداد تا آخر سال به ۴۱ زمین می رسد و برای توسعه زیرساخت های ورزشی استان در دانشگاه ها و مدارس ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار در سفر رییس جمهور مصوب شد که می تواند تحول خوبی در این بخش ایجاد کرد.
حیدری با بیان اینکه زیرساخت های گردشگری و بوم گردی سهم بالایی در ایجاد اشتغال دارد، تصریح کرد: ۱۲۰ میلیارد تومان اعتبار در مصوبات سفر به این بخش اختصاص یافته است.
تصویب یک هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان اعتبار ماده ۵۶ برای استان
وی با اشاره به بهرهگیری استان از ظرفیت ماده ۵۶، اظهار داشت: در همین راستا یک هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان اعتبار به استان اختصاص یافته که ۸۰۰ میلیارد تومان آن برای جادهسازی و ۵۰۰ میلیارد تومان آن برای سد و فاضلاب اختصاص یافته است.
حیدری با اشاره به تشکیل ستاد پیگیری مصوبات سفر در استان و شهرستانها، افزود: گزارش این ستاد به مسئولان ارشد کشوری ارائه می شود.
وی بهره گیری از ظرفیت نهادها و بنیادهای غیردولتی را از دیگر اقدامات دولت در استان برای رشد و توسعه عنوان کرد و گفت: در همین راستا قرارگاه خاتم در بخش جادهسازی، راهسازی، سد و آبرسانی فعال است و به زودی احداث زیرگذر و روگذر میدان معلم شهرکرد را نیز اجرا میکند.
استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: قرارگاه امام حسن(ع) نیز آبرسانی به ۴۳ روستا در منطقه خانمیرزا و ۵۳ روستا در بخش سردشت را در دستور کار دارد و ستاد اجرایی فرمان امام راحل نیز در بخش خانهسازی، جادهسازی، خانه بهداشت، مدرسه سازی و برچیده شدن مدارس کانکسی فعال شده و ۴۰ هزار خانوار روستایی نیز زیرپوشش بیمه بنیاد برکت قرار میگیرد.
حیدری با بیان اینکه مصوبات سفر رییسجمهور تحول خوبی در کشاورزی استان و متعاقب آن توسعه روستایی ایجاد میکند، اظهار داشت: توسعه کشاورزی دانشبنیان و رونق گلخانهها از مهمترین این برنامه ها به شمار میرود.
وی با بیان اینکه ۹ هزار میلیارد تومان تسهیلات در سفر رییسجمهور به استان مصوب شده است، افزود: اعطای این تسهیلات نقش مهمی در کاهش نرخ بیکاری استان دارد.
استاندار چهارمحال و بختیاری به موضوع انتصابات در استان نیز اشاره کرد و گفت: در دولت سیزدهم ۶۰ مدیر در استان جابجا شده و ملاک این جابجاییها کار جهادی و پاسخگویی شفاف به مردم است و در همین رابطه مدیرانی که جهادی عمل می کنند، تشویق میشوند و مدیرانی که تمایلی در این خصوص ندارند از قطار مدیریتی استان خارج می شوند.
حیدری تصریح کرد: از روشهای ارزیابی مدیران، ارتباط مردمی، درصد جذب اعتبارات، فعال کردن طرح ها و پاسخگویی به مردم است و اگر مدیری در این خصوص کوتاهی کند عذر آن را میخواهیم.
وی، وحدت و انسجام را عامل پیشرفت همهجانبه استان دانست و گفت: اگر میخواهیم پیشرفت داشته باشیم و غبار محرومیت را از استان بزداییم باید در تقویت وحدت و همدلی بین مردم، نخبگان، مسئولان اهتمام ویژهای به کار گیریم.
به گزارش ایرنا، رییس جمهور و اعضا هیات دولت خردادماه امسال در سفر به چهارمحال و بختیاری تصمیمات و مصوباتی مهمی را برای توسعه و عمرانی این استان اتخاذ کردند.
نظر شما