ابوالفضل اسماعیلی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این طرحها شامل مجتمع گردشگری عمومی، مجتمع گردشگری کشاورزی، سفره خانه سنتی، مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی، هتل و اقامتگاه بوم گردی است که برای ۱۳۲ نفر اشتغالزایی می شود.
وی خاطرنشان کرد: متقاضیان طرح های مزبور در بجنورد، شیروان، اسفراین، مانه و سملقان، فاروج، گرمه و جاجرم سرمایه گذاری خواهند کرد که موافقت اصولی آن صادر شده است و پس از آن باید به دنبال استعلام از دستگاه های مربوطه باشند.
اسماعیلی عنوان کرد: از محل تبصره ۱۸ به متقاضیان تسهیلات پرداخت می شود که ۳۰ درصد آورده خود سرمایه گذار و ۷۰ درصد تسهیلات را شامل می شود و میزان تسهیلات سقف ندارد و بر اساس طرح اجرایی پرداخت می شود.
وی گفت: طرح های مزبور قبل از تصویب ابتدا توسط کارشناسان این اداره کل بازدید و در کمیته فنی بررسی می شود که توان مالی، اهلیت و برخورداری زیرساخت ها در اجرای طرح جزو اولیت ها است.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان شمالی افزود: سرمایه گذار پس از طی کردن تمام مراحل اداری و طبق برنامه زمان بندی شده ۲ ساله باید طرح خود را به پایان برساند.
وی با اشاره به ضرر و زیان گردشگری در ایام شیوع کرونا عنوان کرد: هدف کمک به تاسیسات گردشگری است تا با پرداخت تهسهیلات تبصره ۱۸ که هشت درصد یارانه دارد به سرمایه گذارن این حوزه کمک شود.
اسماعیلی با بیان اینکه امسال تهسهیلات گردشگری هنوز ابلاغ نشده است بیان کرد: سال گذشته ۷۲۰ میلیارد ریال در این حوزه ابلاغ شد که تاکنون ۵۰ درصد آن برای ۲۴ نفر پرداخت شده و ۵۰ درصد تمام مراحل فرآیند را طی کرده و منتظر پرداخت بانک هستند.
خراسان شمالی با جمعیت یک میلیون نفر دارای ۱۱۵ جاذبه گردشگری، ۳۴ واحد بوم گردی، ۲۴ منطقه نمونه ملی و استانی و هشت روستای هدف گردشگری مقصدی بکر برای طبیعت دوستان و علاقهمندان به فرهنگ و آیینهای اقوام مختلف است.
خراسان شمالی در شمالشرق کشور و در حدفاصل قطب سیاحتی شمال کشور و مشهدالرضا (ع) واقع شده که سالانه در ایام تعطیلات نوروز مسافران و زائران زیادی از این خطه تردد می کنند.
نظر شما