هوشمندسازی شبکه توزیع گاز مشهد به پارک علم و فناوری خراسان رضوی واگذار شد

مشهد-ایرنا- رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی گفت: هوشمندسازی شبکه توزیع گاز مشهد به عنوان یکی از بزرگترین طرح‌های پژوهشی صنعت گاز برای نخستین بار در کشور توسط این پارک انجام می‌شود.

مسعود میرزائی شهرابی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تنظیم دینامیکی هیدرولیک شبکه به همراه مدلهای پیش بینی ساعتی مصرف بر اساس شبکه عصبی و هوش مصنوعی در شهرها توسعه داده می شود تا بهره‌برداری از این شبکه، از حالت غیرفعال (passive) به حالت فعال (active) ارتقا یابد.

وی افزود: مدیریت بهینه فشار گاز در خطوط توزیع، استفاده از موتور آفلاین با قابلیت شبیه‌سازی و ارایه راهکار هماهنگی شبکه گاز مبتنی بر هوش مصنوعی، پیش‌بینی هوشمندانه مصرف کوتاه‌مدت ساعتی، روزانه، هفتگی و ماهانه به تفکیک مناطق، ایجاد شبکه توزیع هوشمند با نظارت به‌هنگام و کنترل بهینه و نیز گسیل بهینه منابع از اصلی‌ترین خروجی های این طرح است.

میرزائی با بیان اینکه مردمی‌سازی و شبکه‌سازی از مهمترین اهدافی است که پارک علم و فناوری خراسان رضوی آن را دنبال می‌کند، بیان کرد: در قالب این طرح سعی داریم تا مردم بیشتر با فضا و فعالیت های پارک علم و فناوری ارتباط برقرار کنند و به عبارتی این مجموعه پاتوقی برای حضور افراد علاقه مند به مباحث دانش‌بنیان شود.

رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی ادامه داد: از سوی دیگر و در راستای کمک به تجاری‌سازی و توسعه بازار شرکت‌های فناور و دانش بنیان به عنوان یکی دیگر از ماموریت های اصلی پارک های علم و فناوری، تمرکز بر صنایع پیشران کشور به عنوان یکی از راهبردهای دارای اولویت این مجموعه انتخاب شده است.

عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به ایجاد پردیس انرژی تخصصی در کشور با تمرکز بر حوزه صنعت نفت و گاز گفت: کسب عنوان قطب‌های اصلی ساخت تجهیزات صنعت نفت با فناوری بالا یکی از نتایج این تمرکز است که اکنون پردیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی در کنار سایر پردیس های تخصصی و با حضور بیش از ۶۰ شرکت فناور و دانش‌بنیان سهم بسزایی در این زمینه داشته است.

وی با اشاره به تفاهم نامه‌ای عملیاتی با عنوان قرارداد باز حجمی بین پارک علم و فناوری خراسان و شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب بیان کرد: در قالب تفاهم‌نامه ای که با حمایت‌های معاونت علمی ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منعقد شد، پیش بینی می‌ شود ضمن جلوگیری از حداقل ۳۰ میلیون دلار خروج ارز به دلیل تامین تجهیزات از خارج از کشور، عمق ساخت داخلی در حوزه صنعت نفت را توسعه و موجبات جذب بیش از ۵۰۰ نفر نیروی متخصص، تحصیل کرده را در شرکت‌های دانش‌بنیان فراهم آورد.

پارک علم و فناوری خراسان با ۳۷۰ شرکت فناور و ۱۳۰ دانش بنیان تنها پارک دارای شرایط پارک برتر در میان ۴۹ پارک علم و فناوری کشور است که توانسته است حدود ۶ هزار شغل پایدار در بستر دانش بنیان فراهم آورد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha