به گزارش ایرنا، غلامرضا ذاکری عصر یکشنبه در ستاد آبیاری استان با ارائه گزارشی از وضعیت عملکرد مدیریت آب و خاک این سازمان اظهار داشت: میزان سطوح اراضی کشاورزی مجهز به سامانههای نوین آبیاری در کشور دو میلیون و ۲۴۱ هزار و ۱۷۰ هکتار است که این رقم در استان به ۶۹ هزار و ۴۶۶ هکتار رسیده است که به لحاظ درصد اجرا، چهارمحال و بختیاری رتبه دوم کشوری را از آن خود کرده است.
وی افزود: اعتبار مصوب استان در بخش آب و خاک از اعتبارات سال ۱۴۰۱ با احتساب نقد و اسناد خزانه با سررسید ۱۴۰۲ به میزان ۴۲ میلیارد ۶۳۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان بوده که از این میزان تاکنون ۸۲ درصد مبلغ مصوب معادل ۳۵ میلیارد تومان تخصیص یافته است.
مدیر آب و خاک و امور فنی مهندسی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: برهمین اساس میزان سطوح اراضی تجهیز شده به سامانههای نوین آبیاری در سالجاری به ۷۳۰ هکتار رسیده است.
ذاکری افزود: کمکهای بلاعوض در تجهیز اراضی کشاورزی به ازای اجرای هر هکتار به صورت بارانی ۴۰ میلیون تومان، موضعی ۵۴ میلیون تومان، کمفشار ۱۹ میلیون تومان و ماشینهای آبیاری ۴۵ میلیون تومان است.
به گفته وی، دلیل موفقیت استان در تجهیز اراضی کشاورزی به سامانههای نوین آبیاری ورود سرمایهگذار و بخش خصوصی به این مقوله بوده که موجب انتفاع کشاورزان نیز شده است.
به گزارش ایرنا، یک چهارم تولید ناخالص داخلی و یک پنجم اشتغال چهارمحال و بختیاری به بخش کشاورزی وابسته است. از مجموع اراضی این استان ۲۵۰ هزار هکتار معادل ۱۵ درصد سطح زیرکشت اراضی کشاورزی استان است و در حال حاضر ۷۷ هزار بهرهبردار با تولید سالانه یک میلیون و ۹۵۹ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در این استان فعال هستند.
نظر شما