کتاب‌های درسی دانش‌آموزان از سال ۱۴۰۳ به صورت مبنایی تغییر می‎‌کند

رشت - ایرنا - وزیر آموزش و پرورش گفت: کتاب‌های درسی دانش‌آموزان از سال آینده تغییرات جزئی خواهد داشت اما از سال تحصیلی ۱۴۰۴ - ۱۴۰۳ به صورت مبنایی تغییر می‌کند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، یوسف نوری روز پنجشنبه در دیدار با آیت الله رسول فلاحتی نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت اظهار کرد: کتاب‌های درسی دانش‌آموزان با وجود تلاش های انجام شده در سال‌های گذشته آنطور که باید برای تربیت دانش آموزان موثر نبود از این‌رو در تغییرات آتی، این موارد لحاظ می‌شود.

وی با بیان اینکه با رصد مشکلات و اولویت‌بندی آنها برنامه‌هایی را در آموزش و پرورش در دست اجرا داریم، خاطرنشان کرد: نخستین اولویت کاری ما در بخش معلم است، سال‌هاست که تربیت معلم از نظر کمی و کیفی آنطور که باید نبود، این اتفاق موجب شد که بخشی از کار آموزش و پرورش تحت الشعاع قرار گیرد از این‌رو اولین تمرکز را بر دانشگاه تربیت معلم گذاشتیم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت تقویت دانشگاه فرهنگیان خاطرنشان کرد: در جلسه هفته گذشته با حضور رئیس جمهور ۲۳ مصوبه برای این دانشگاه در نظر گرفته شد که ورود اساتید دانشگاه از بین معلمان دارای مدارک تحصیلی دکتری و متخصص و نیز نخبگان در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه بخش دیگری از کارهای تربیت معلم بازنگری کتاب های درسی است، اظهار کرد: بازنگری کتاب های درسی در این حوزه نیز به صورت منطقی بر اساس نیاز در حال انجام است.

نوری بخش آخر نظام تعلیم و تربیت در دانشگاه فرهنگیان را ارزشیابی عنوان کرد و افزود: حداقل معدل ۱۵ برای فارغ التحصیلان این دانشگاه، گزینش نیمه متمرکز "۶ ماه"، برگزاری یک امتحان جامع و برخورداری حداقل ۶ مهارت "ساحت های ۶ گانه" از ۱۲ مهارت در نظر گرفته شده از جمله این ارزشیابی است.

وی با تاکید بر اینکه نسبت به تربیت معلم باید خیلی جدی تر باشیم، اظهار کرد: اکنون فضاهایی در کشور بدون استفاده داریم در حالیکه دانشجویان در دانشگاه فرهنگیان به صورت متراکم حضور می‌یابند از این‌رو باید به بهبود و ارتقا فضای فیزیکی نیز توجه شود.

وی در ادامه با تشریح برنامه ها در حوزه معاونت پرورشی، احیاء امور تربیتی را از کارهای خوب نظام جمهوری اسلامی عنوان کرد و ادامه داد: مجوز جذب نیرو برای امور تربیتی داده شده است و برای مربیان پرورشی از این ظرفیت استفاده می شود.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه همه این موارد در منظومه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است، اضافه کرد: الگوی مدرسه‌ای سند تحول بنیادین را تا پایان امسال استخراج خواهیم کرد و به رای صاحبنظران می‌گذاریم، اگر به این الگو برسیم نتایج خوبی حاصل می شود.

آموزش و پرورش نباید میدان تاخت و تاز رجال سیاسی شود

نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت نیز در این دیدار در سخنانی با اشاره به جایگاه مهم آموزش و پرورش در جامعه گفت: آموزش و پرورش نباید میدان تاخت و تاز رجال سیاسی شود باید فضای لطیف علم، دانش و معرفت بر آن حاکم باشد.

آیت الله رسول فلاحتی به اهمیت مدرسه اشاره و با بیان اینکه همه ما به نوعی از مدرسه وارد جامعه می شویم، اظهار کرد: مدرسه زیربنای فرهنگ، تمدن و ساختار انسانی است، در جذب و پذیرش معلمان باید نهایت دقت صورت گیرد.

وی با بیان اینکه دختران و پسران را برای آینده تربیت کنید و به این موضوع توجهی ویژه داشته باشید، خاطر نشان کرد: ما برای تمدن سازی اسلامی به انسان های ذوب شده در اسلام نیاز داریم.

وی در ادامه با اشاره به جایگاه مهم معلم در جامعه و با تاکید بر اینکه باید به جایگاه این قشر توجه شود، اظهار کرد: رتبه‌بندی معلمان، حراست از جایگاه آنان است، حرمت معلم بالا بوده و باید حفظ شود ضمن اینکه فرآیند مادی و اخلاقی معلمان هم باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

نماینده ولی فقیه در استان گیلان در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر نهادینه کردن ولایت فقیه خاطر نشان کرد: ولایت فقیه یک اصل مترقی در مسیر تعالی جامعه اسلامی و انسانی است که باید نهادینه شود.

وزیر آموزش و پرورش صبح امروز "پنجشنبه" قبل از دیدار با نماینده ولی فقیه در گیلان در مزار شهدا حضور یافت و از پروژه های آموزش و پرورش بازدید کرد.

شرکت در جلسه شورای آموزش و پرورش و دیدار با فرهنگیان در استانداری از برنامه های عصر امروز وزیر آموزش و پرورش است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha