مرضیه یونسی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه این میزان جریمه به دنبال رسیدگی و مختومه شدن ۱۳ هزار و ۸۷۱ پرونده تخلف از سوی واحدهای اجرای احکام در این حوزه صادر شده است اظهار داشت: این پرونده ها مربوط به تخلفات کالا، خدمات، قاچاق کالا و ارز و بهداشت دارو و درمان هستند.
وی بازرسی های این اداره کل را در راستای حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، کمک به ثبات اقتصادی و جلوگیری از سودجویی فرصتطلبان دانست و ادامه داد: در ۱۱ ماه امسال تعداد ۱۲ هزار و ۲۲۸ پرونده در بخش کالا و خدمات، ۸۷۸ پرونده در بخش قاچاق کالا و ارز و ۷۶۵ پرونده در بخش بهداشت و درمان به تعزیرات حکومتی استان همدان ارسال شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان رسیدگی و صدور حکم در چارچوب قانون را وظیفه ذاتی تعزیرات حکومتی برشمرد و اظهار داشت: عملکرد این اداره کل در ۱۱ ماه امسال در حوزه کالا و خدمات ۹۹ درصد، در حوزه قاچاق کالا و ارز ۹۹ درصد و در حوزه بهداشت و درمان ۹۷ درصد ثبت شده است.
یونسی اظهار داشت: با توجه به کاهش ۲.۵ درصدی ورودی پروندهها نسبت به ۱۱ماهه اول سال ۱۴۰۰، میانگین زمان رسیدگی به پرونده های کالا و خدمات و بهداشت ۱۵ روز و در پرونده های قاچاق کالا ۵۵ روز بوده است.
وی افزود: سه هزار و ۲۷۳ پرونده حاصل فعالیت ۸۴۳ اکیپ گشت مشترک بازرسی از ۶ هزار و ۳۴۶ واحد صنفی بوده و چهار هزار و ۸۶۳ میلیارد ریال از محکومیت های صادره مربوط به گشت مشترک است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را از طریق تلفن ۳۲۵۲۳۴۴۲ اداره کل، تلفن گویای ۱۲۴ و سامانه www.۱۲۴.ir سازمان صنعت، معدن و تجارت، سامانه پیامکی ۳۰۰۰۰۰۱۳۵ و تارنمای t۱۳۵.ir اعلام کنند.
نظر شما