به گزارش خبرنگار ایرنا، سید محمود حسینیپور روز پنجشنبه در دیدار رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در ساری افزود: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با هدف خانه دار شدن اقشار مختلف مردم به ساخت شهرک های مسکونی در استان ورود کند.
وی بیان کرد: مازندران در سال های گذشته از خدمات بنیاد برکت و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) بهره مند شد و از این نهاد ارزشی می خواهم این رویه را تداوم دهد.
حسینی پور به ظرفیت های کارخانه نساجی مازندران اشاره کرد و گفت: مردم استان ارادت ویژه ای به نساجی دارند و تیم محبوب فوتبال استان در لیگ برتر هم به همین نام است لذا از ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) می خواهم که برای توسعه این کارخانه اقدام کند.
استاندار مازندران بیان کرد: اکنون رغبت کشاورزان مازندران به کشت پنبه افزایش یافته و به نظر بنده ستاد اجرایی فرمان امام(ره) با مشارکت در طرح های اقتصادی نساجی مازندران می تواند حدود پنج هزار شغل در منطقه ایجاد کند.
حسینی پور افزود: رشد اقتصادی استان در ۱۰ سال گذشته صفر بود اما با برنامه ریزی های انجام شده در ۹ ماهه امسال این رقم به سه درصد افزایش یافت.
وی تصریح کرد: ظرفیت های استان برای حضور فعالان اقتصادی بینظیر است که از تمام سرمایه گذاران از جمله بنیاد برکت و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) می خواهیم در این طرح ها مشارکت کنند.
نماینده عالی دولت در استان مازندران گفت: برخی از روستاها و استان های کمتر برخوردار برای افزایش رفاه اجتماعی به حمایت های ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) نیاز دارند که امیدواریم با برنامه ریزی اصولی برای رفع این چالش ها حضور و مشارکت لازم صورت بگیرد.
حسینی پور افزود: زیرساخت ها برای حضور سرمایه گذاران در استان آماده است و فرش قرمز برای اجرای طرح های تولیدی زیر پای فعالان اقتصادی پهن می کنیم.
به گزارش ایرنا، حدود ۸۰ هزار نفر به صورت مستقیم در واحدهای تولیدی و صنعتی استان اشتغال دارند و از مجموع ۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی استان، ۴۶۱ واحد در بخش ماشینآلات و فلزات اساسی، ۱۳۹ واحد در بخش برق و الکترونیک، ۱۱۵ واحد در بخش نساجی، ۴۰۸ واحد در بخش محصولات شیمیایی، ۲۱۶ واحد در بخش سلولزی، ۵۳۰ واحد در بخش کانی غیرفلزی و ۳۶۷ واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول فعالیت هستند.
بیشترین سهم واحدهای صنعتی استان نیز متعلق به شهرستان آمل است که حدود ۴۰۰ واحد صنعتی فعال دارد. ۲۶ درصد صنایع فعال استان نیز در شهرستانهای ساری، بابل و سوادکوه مستقر هستند.
مازندران در حوزه اشتغال واحدهای صنعتی با استقرار چهار درصد واحدهای صنعتی کشور در این استان یازدهمین استان کشور است و ۳.۸ درصد اشتغال صنعتی را در اختیار دارد.
نظر شما