حسین مبرزایی روز سهشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: بنابراین باید عملیات آبخیزداری در سطح ۸۸۰ هزار هکتار دیگر از جنگل ها و مراتع لرستان انجام شود.
وی اضافه کرد: ظرفیت تولید سالانه ۱۲.۵ میلیون اصله نهال در لرستان وجود دارد و با توجه به اینکه ۲۵ درصد مساحت استان شیب بالای ۴۰ درصد دارد نگهداری نهال ها بسیار حایز اهمیت است.
وی افزود: ۱۳ هزار همیار طبیعت در لرستان فعال هستند که باید ساماندهی شوند و از ظرفیت آنها برای رصد و پایش جنگل های استان استفاده شود.
وی بیان کرد: یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار جنگل و ۸۰۰ هزار هکتار مرتع در لرستان وجود دارد که باید دست کم ۱.۵ میلیون هکتار عملیات آبخیزداری در این مناطق انجام می شد در حالیکه تاکنون تنها ۶۲۰ هزار هکتار انجام شده است.
وی گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی همواره بر حفظ جنگل تاکید دارند و در این راستا باید از تبدیل جنگلها به منابع طبیعی جلوگیری شود همچنین کاشت ۳۰ میلیون اصله نهال در طول چهار سال در لرستان اجرایی میشود.
میرزایی افزود: پیشبینی میشود امسال ۳.۵ میلیون نهال در استان تولید کنیم و با همکاری جهاد کشاورزی، کاشت درخت به اراضی دیم استان سوق داده خواهد شد.
وی با تاکید بر جلوگیری از تعدی به جنگل ها بیان کرد: با توجه به اهمیت مشارکت های مردمی در حفظ محیط زیست، از این پس جنگل کاری دولتی در بام لرستان صورت نمی گیرد تا الگوی مشارکت مدیریتی با همکاری مردم محقق شود.
نظر شما