به گزارش خبرنگار ایرنا، بومگردی سفری جذاب و خارج از هیاهوی زندگی شهری است که در آن مسافران با اقامت در خانه های قدیمی ضمن آشنایی با معماری گذشتگان، غذاهای محلی، صنایع دستی، لباس، رسوم و سنت های قدیمی آشنا می شوند.
صفا و صمیمت میزبانی سنتی در خانههای قدیمی، سفرههایی با غذاهای سنتی و بومی، محیط آرام و امن، اسباب و لوازم ساده و بیآلایش و به دور از تشریفات، تشکهای پنبهای و لحافهای گلدوزی شده همه آن چیزی است که می بایست در اقامتگاههای بومگردی فراهم شود.
هوشمندی گردشگران و گرایش رو به رشد آنان برای تجربه فرهنگهای بومی و محلی موجب شده است آنان هرچه بیشتر خواستار نزدیک شدن به شرایط زیست طبیعی و بومی، استفاده از غذاهای سنتی و تجربه زندگی به سبک قدیم باشند.
به همین سبب اقامتگاههای بومگردی مهمترین و بهترین ظرفیت برای استفاده از این فرصت و خواست گردشگران با هدف توسعه اقتصادی و پیشرفت محسوب میشود.
مازندران به عنوان قطب و کانون گردشگری کشور برای عقب ماندن در این وادی از بخش گردشگری و اقامتی دست به اقداماتی زده که موجب رشد و شکوفایی این نوع ظرفیت اقامت گردشگران شده است.
در همین راستا طی سالهای اخیر ایجاد بوم گردی در مازندران رونق گرفته است به طوریکه در حال حاضر ۳۵۰ واحد بوم گردی در این استان راه اندازی و مشغول به فعالیت هستند.
همچنین در جدیدترین آمار ارائه شده از ستاد اجرایی خدمات سفر در مازندران ظرفیت غالب اقامتگاه های بوم گردی در این استان رزو شده است.
رزرو ۱۰۰ درصدی اقامتگاههای بوم گردی مازندران
مهران حسنی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ستاد اجرایی خدمات سفرهای نوروزی مازندران از ۱۶ اسفند ماه فعالیت خود را آغاز کرده است.
وی ادامه داد : ازآن تاریخ تا پایان روز سه فروردین ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر شب اقامت مسافران در مازندران ثبت شده است.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران بااشاره به اینکه تاکنون تعداد حضور مسافران در استان رکورد زده است، افزود: با توجه به اینکه در آستانه تعطیلات نوروز قرار داریم ولی این میزان حضور مسافران بیانگر و نشان دهنده حضور بیشتر گردشگران در استان خواهیم بود.
وی ادامه داد: همچون روال گذشته بیشتر مسیر و مقصد حضور مسافران در مازندران، غرب استان از جمله شهرهای نوشهر، چالوس، تنکابن و رامسر است.
حسنی همچنین از تمهیدات انجام شده برای آماده سازی امکانات برای نوروز پیش رو و وجود یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر شب اقامتگاه برای اسکان مسافران در این استان خبر داد.
وی افزود: این اماکن اقامتی رسمی و غیر رسمی شامل هتل، متل، بومگردی، مجتمع های گردشگری و مسافرخانه برای اقامت شبانه مسافران مازندران فراهم شده است.
به گفته معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران در حال حاضر ۱۰۰ ظرفیت اقامتگاه های بوم گردی استان از سوی مسافران نوروزی رزو شده است.
وی ادامه داد:این در حالیست هنوز ظرفیت پذیرش مسافران در هتل ها و متل های مازندران به مرحله تکمیل نرسیده است و همچنان اتاق خالی برای اقامت وجود دارد.
در حال حاضر ۶ هزار تاسیسات گردشگری با فعالیت در ۲۷ زیرشاخه شامل هتل، متل، بوم گردی، مجتمع های تفریحی و توریستی، دهکده های گردشگری و واحدهای پذیرایی وجود دارد.
نظر شما