نادر رحیمی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این مقدار در قالب ۲۲۰ تُن مرغ گرم و ۳۰ تُن مرغ منجمد روز گذشته در فروشگاههای عرضه استانی توزیع شد ولی به علت تحریک بازار میزان تقاضای خرید از سوی شهروندان بالا رفته است.
وی با اشاره به ذخایر مطلوب مرغ منجمد استان اظهار کرد: نیاز روزانه استان به گوشت مرغ ۱۸۰ تُن در روز است که در روزهای اخیر تقاضای کاذب به صورت چشمگیری افزایش یافته است.
معاون بازرگانی و صنایع کشاورزی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: ممکن است به علت عدم جوجه ریزی در نیمه دوم اسفند در اواخر فروردین تا اوایل اردیبهشت با کسری اندک گوشت مرغ گرم مواجه شویم ولی این مقطعی است و به سرعت رفع میشود.
۱.۵ میلیون قطعه مرغ در مرغداریهای آذربایجان غربی موجود است
رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی هم در خصوص وضعیت جوجه ریزی در استان گفت: ۱.۵ میلیون قطعه مرغ در مرغداری ها و ۶۰۰ تن ذخیره در انبارهای استانی موجود است.
خسرو شهبازی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در کل کشور حدود ۱۰ روز جوجه ریزی نداشتیم به همین خاطر از ۲۶ فروردین تا سوم اردیبهشت با چالشی مواجه خواهیم بود ولی به رغم چالش، مدیریت لازم انجام شده و کمبودها از محل ذخایر استانی تامین میشود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه ۸۰۰ تُن مرغ سهمیه آذربایجان غربی است که به زودی وارد میشود، ادامه داد: مدیریت انجام شده تا سن مرغ در ۴۲ روز به ۵۰ روز برسد و هم وزن مرغ افزایش یابد و هم بخشی از کمبود از این طریق جبران شود.
وی اضافه کرد: از شهروندان انتظار می رود تا همکاریهای مطلوبی با متولیان امور تنظیم بازار استان داشته باشند تا کمبود رفع شود البته در این ارتباط ۵۰ هزار تُن واردات مرغ گرم توسط وزارتخانه برای کشور برنامه ریزی شده است.
به گزارش ایرنا، رصد میدانی انجام شده نشان میدهد هر چند عرضه گوشت مرغ به صورت پلمب شده و با حضور بازرسان در کشتارگاهها به فروشگاهها و مراکز فروش تحویل میشود ولی طبق اظهارات برخی فروشندگان، مرغ گرم تولیدی این استان با قیمتی بیشتر توسط تولید کنندگان روانه بازارهای آذربایجان شرقی و استانهای همجوار میشود و هیچ منعی برای خروج آن وجود ندارد.
نظر شما