«پیمان ترکمانه» روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این تعداد اشتغال در سال گذشته با پرداخت حدود ۹۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه از محل منابع تبصره ۱۶ و ۱۸ و تسهیلات بانک مهر و صندوق قرض الحسنه امداد ولایت تامین اعتبار شده است.
وی افزود: در حالی که این نهاد در سال ۱۴۰۰ موفق شد برای هفت هزار و ۲۵۸ نفر شغل ایجاد کند این میزان در سال ۱۴۰۱ با افزایشی ۸۶ درصدی به ۱۳ هزار و ۵۰۰ نفر برسد.
مدیرکل کمیته امداد امام (ره) استان کرمانشاه با اشاره به اینکه این نهاد تنها دستگاهی در کشور است که پس از پرداخت تسهیلات به متقاضیان ایجاد اشتغال، بر روند اجرای آن نیز نظارت می کند، افزود: کمیته امداد این نظارت ها را از زمان پرداخت تا شروع به کار یک طرح در هفت مرحله انجام می دهد.
کسب رتبه دوم کشوری کمیته امداد کرمانشاه در بخش کیفیت شغل
ترکمانه تاکید کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۱ کمیته امداد کرمانشاه با ۹۹.۲ درصد صحت در ایجاد و پایداری اشتغال به عنوان یکی از دستگاه های شاخص در استان در این حوزه انتخاب شد.
وی یادآور شد: علاوه بر این کمیته امداد استان کرمانشاه در بخش کیفیت شغل های ایجاد شده نیز موفق به احراز عنوان دوم در کشور در سال گذشته شد.
ترکمانه، ایجاد اشتغال و کمک به خودکفایی مددجویان زیرپوشش را از اولویتهای این نهاد دانست و افزود: پرداخت تسهیلات اشتغال به مددجویان نیز در همین راستا و با هدف خودکفایی جمعیت زیر پوشش و در نهایت خروج از چرخه حمایتی انجام می گیرد.
کمیته امداد ۲۳ درصد بیشتر از سهمیه سند اشتغال استان شغل ایجاد کرد
وی گفت: در سال گذشته سهمیه کمیته امداد در سند توسعه اشتغال استان هفت هزار و ۵۰۰ شغل تعریف شد که توانست با ۲۳ درصد افزایش نسبت به سهمیه تعیین شده ۹ هزار و ۲۰۹ شغل را در استان ایجاد کند.
ترکمانه اظهار کرد: به این ترتیب این نهاد با این تعداد شغل توانست پارسال ۱۹ درصد اشتغال کل استان را به خود اختصاص دهد.
مدیرکل کمیته امداد استان با بیان اینکه هم اکنون بیش از ۸۰ هزار خانوار با بیش از ۱۶۹ هزار نفر جمعیت در این استان زیر پوشش چتر حمایتی این نهاد قرار دارند یادآور شد: در سال گذشته ۷۰۰ میلیارد تومان مستمری و حقوق به این مددجویان به طور ماهیانه پرداخت شده است.
ترکمانه تاکید کرد: این مستمری از ۵۵۰ هزار تومان تا یک میلیون و ۷۲۰ هزار تومان به مددجویان پرداخت شده که پیش بینی شده است در سال جاری مبالغ مستمری ۴۰ درصد افزایش پیدا کند.
استان کرمانشاه دارای بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت است که از این تعداد بیش از ۵۰۰ هزار نفر در ۲ هزار و ۵۹۵ روستای داری سکنه و مابقی در مناطق شهری زندگی می کنند.
نظر شما