۳۶ هزار نفر در چهارمحال و بختیاری آموزش‌های امدادی هلال احمر را فراگرفتند

شهرکرد -ایرنا- مدیرعامل جمعیت هلال احمر چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت ارائه آموزش امدادی به همه گفت: در سال گذشته ۳۶ هزار نفر در استان آموزش‌های امدادی را فراگرفتند.

مسعود مثنوی روز سه‌شنبه به مناسبت هفته هلال احمر با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) مرکز شهرکرد افزود: جمعیت هلال احمر برای افزایش سطح توان امدادگران و داوطلبان این جمعیت و همچنین سایر اقشار مردم آموزش‌های مختلف امدادی کمک‌های اولیه، آموزش‌های پایه و تخصصی را سالانه مبنی بر نیاز محله‌ها و افراد مختلف ارائه می‌کند تا در مواقع بحرانی و ضروری بتوان از ظرفیت افراد آموزش دیده به خوبی استفاده کرد.

وی از برگزاری آموزش‌های تخصصی ویژه امدادگران این جمعیت و برگزاری مانورهای لحظه صفر برای آماده کردن امدادگران خبر داد و گفت: در راستای آموزش همگانی نیز ۳۵ برنامه ۱۸۰ دقیقه رادیویی و تلویزیونی نیز تهیه شده است.

وی به ارائه آموزش در قالب طرح‌های مختلف برای دانش‌آموزان، دانشجویان و سایر اقشار از جمله کارگران، کارکنان و طلاب اشاره کرد و گفت: طرح دادرس و همتا با همکاری آموزش و پرورش در مدارس استان در دست اجراست که طرح همتا در ۱۰ مدرسه در حال اجراست و ۱۳هزار دانش‌آموز آموزش‌های کمک‌های اولیه را فرا می‌گیرند.

مثنوی با تاکید بر اینکه فعالیت‌های جمعیت هلال احمر مختص امدادرسانی در حوادث نیست، گفت: این جمعیت در بخش‌های مختلف آموزشی، امدادی، بهداشتی و فرهنگی فعالیت‌های مختلف را دستور کار دارد.

وی افزود: هم‌اکنون ۲۲ پایگاه امدادی ثابت در استان فعال است که یک هزار امدادگر دارای درجه امدادی در این پایگاه‌ها آماده خدمات رسانی هستند.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون شعب جمعیت هلال احمر در تمام شهرستان‌های استان به جز شهرستان فلارد فعال است، گفت: راه اندازی شعبه فلارد در دستورکار قرار دارد و تا پایان سال این شعبه نیز راه‌اندازی خواهد شد.

وی اظهار داشت: اجرای طرح هر خانه یک امدادگر، یک برنامه موفق در سطح کشور است که با محقق شدن این امر می‌توان در مواقع بحرانی قبل از حضور امداگران و نیروهای امدادی، افراد آموزش‌دیده در هر خانه و محله برای امدادرسانی اقدام کنند.

وی به راه‌اندازی خانه‌های هلال اشاره کرد و گفت: هم‌اکنون ۱۳۳ خانه هلال در استان فعال شده که پارسال در این خانه‌های هلال چهار هزار نفر آموزش کمک‌های اولیه را فراگرفتند.

به گفته وی، پارسال نخستین و دومین خانه هلال عشایری در استان با هدف امدادرسانی به جوامع عشایری فعال شد.

سه هزار بسته معیشتی در ماه مبارک رمضان در چهارمحال و بختیاری توسط امدادگران توزیع شد

مدیرعامل جمعیت هلال احمر چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه ارائه خدمات بشردوستانه و جمع‌آوری و توزیع کمک‌های مردمی برای رفع مشکلات معیشتی مردم یکی از برنامه این جمعیت است، گفت: در ماه مبارک رمضان در قالب طرح همای رحمت سه هزار و ۱۰۰ سبد معیشتی و غیر معیشتی توسط داوطلبان، همکاران و خیران جمع آوری و بین نیازمندان توزیع شد.

وی به برپایی ۳۹ سفره افطاری در سطح استان اشاره کرد و افزود: ارزش ریالی بسته‌های تهیه شده در طرح همای رحمت بیش از سه میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان بود.

وی به ارائه خدمات درمانی و بهداشتی و تامین دارو و کمک هزینه دارویی برای افراد نیازمند، بیماران سخت و سرطانی توسط این جمعیت اشاره کرد و گفت: پارسال بیش از پنج میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان کمک حمایتی در بخش دارو درمان از طرف این جمعیت برای بیماران نیازمند پرداخت شد.

مثنوی اظهار داشت: در سال گذشته ۲میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان نیز در قالب تسهیلات قرض الحسنه برای بیماران نیازمند و به خصوص بیماران سرطانی و بیماران سخت پرداخت شد.

۳۰ هزار جوان عضو جمعیت هلال احمر چهارمحال و بختیاری

مدیرعامل جمعیت هلال احمر چهارمحال و بختیاری گفت: هم اکنون افراد بین پنج تا ۳۵ سال عضو این جمعیت هستند و در فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و بشر دوستانه این جمعیت حضور دارند.

به گفته وی، این افراد در قالب طرح‌های مختلف از جمله طرح امداد نوروزی و طرح امداد زمستانه به مسافران و مردم استان خدمات‌رسانی می‌کنند که در ایام نوروز امسال در قالب ۱۷ پست ثابت و سیار به ۱۵۰ هزار مسافر خدمت‌رسانی کردند.

مثنوی به ارائه خدمات بهداشتی و توانبخشی از سوی این جمعیت به افراد نیازمند با فعالیت ۲ مرکز توانبخشی در شهرکرد و بروجن و یک داروخانه هلال احمر در شهرکرد اشاره کرد و گفت: داروخانه این جمعیت با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی تنها داروخانه‌ای است که داروهای تک نسخه‌ای و داروهای خاص را به مردم ارائه می‌کند و سال گذشته بیش از ۷۷ هزار نفر از خدمات دارویی این داروخانه بهره‌مند شدند.

وی به اجرای طرح ملی نذر آب در ۲ روستای بادامستان و چیلته شهرستان لردگان اشاره کرد و گفت: این طرح در راستای محرومیت‌زدایی و تامین آب و ارائه خدمات مختلف با همکاری سایر ارگان‌ها از جمله کمیته امداد، اوقاف و امور خیریه، بسیج سازندگی، خدمات پزشکی، درمانی و دارویی انجام شد که در این طرح ۸۰۰میلیون تومان برای ارائه خدمات هزینه شد.

وی با اشاره به اهمیت بحث اطلاع رسانی فعالیت‌های این جمعیت گفت: تیم باور در راستای اطلاع‌رسانی فعالیت‌های این جمعیت تشکیل شده است و در ۲ مرحله ارزیابی انجام شده تیم باور استان مقام دوم کشوری را کسب کرده است.

خدمات‌رسانی به ۸۴۲ حادثه در سال گذشته در چهارمحال و بختیاری

مدیرعامل جمعیت هلال احمر چهارمحال و بختیاری به خدمات‌رسانی به ۸۴۲ حادثه در سال گذشته توسط امدادگران این جمعیت اشاره کرد و گفت: امدادگران این جمعیت در این حوادث به ۹۰ هزار و ۴۰۶ نفر حادثه‌دیده در قالب یک‌هزار و ۵۳۷ تیم و با حضور پنج هزار و ۲۷۹ امدادگر امدادرسانی کردند.

وی اظهار داشت: بیشترین حوادث امدادرسانی شده در سال گذشته در شهرستان کوهرنگ با ۱۷۶ حادثه و کمترین در شهرستان بن با ۲۲ حادثه بود که امدادرسانی در برف و کولاک و امداد کوهستان بالاترین حوادث را شامل شدند.

مثنوی اظهار داشت: در طول ۱۲ سال گذشته در سال‌های ۹۷ و ۹۸ و ۱۴۰۱ بیشترین حوادث را در سطح استان رخ داد.

وی در خصوص بیمه امدادگران جمعیت هلال احمر نیز گفت : از مهرماه سال گذشته با همکاری بیمه تامین اجتماعی، مساله بیمه امدادگران رفع شد و امدادگران براساس حق الزحمه دریافتی بیمه شدند.

به گفته وی، پیش از این امدادگران از بیمه بدون نام بهره‌مند بودند که در مواقع حوادث کمترین استفاده را می‌توانستند از این بیمه کنند و امنیت شغلی چندانی نیز نداشتند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر چهارمحال بختیاری به بالا بودن همکاری و هم‌افزایی بین دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان استان در مواقع بحران و حوادث اشاره کرد.

ایرنا در مواقع بحران و اطلاع‌رسانی همراه هلال احمر است

مدیرعامل جمعیت هلال احمر چهامحال وب ختیاری با تقدیر و تشکر از زحمات خبرنگاران استان به خصوص خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز شهرکرد در زمینه اطلاع‌رسانی فعالیت‌های این جمعیت و همچنین در مواقع بحران از جمله سیل ،زلزله، بارش برف و کولاک سال گذشته گفت: ایرنا، در مواقع بحران همراه و همگام با جمعیت هلال احمر و سایر دستگاه‌های خدمات رسان فعالیت داشته است.

وی اظهار داشت: اطلاع‌رسانی در زمینه خدماتی که از سوی نهادها و ارگان‌های مختلف به خصوص ارگان‌های خدماتی و امدادی انجام می‌شود یک ضرورت است و باید از ظرفیت رسانه‌ها از جمله خبرگزاری‌ ها به خصوص خبرگزاری ایرنا برای اطلاع‌رسانی و تنویر افکار عمومی استفاده کرد.

به گزارش ایرنا، ۱۶ تا ۲۲ اردی‌بهشت ماه به عنوان هفته هلال احمر نامگذاری شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha