"محمد جواد کاظمینی" روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: از مجموع این تعداد متکدی ۱۳ نفر ایرانی و مابقی تبعه خارجی بوده اند .
وی بیان کرد: ۲۸۱ نفر از این ۳۵۱ متکدی تحویل بهزیستی و بقیه به کشور خود بازگردانده شدند.
مدیرکل اموراجتماعی استانداری البرز یادآورشد: طرح "سماگل" که همان طرح ساماندهی و توانمندسازی شبه متکدیان ایرانی البرز در تقاطع ها و خیابانها اقدام به دستفروشی می کنند درسال گذشته اجرایی شد .
وی گفت: در اجرای این طرح ابتدا جذب سمن ها و خیرین را داشتیم و ۱۰ تقاطع مهم کرج شناسایی و جایگاه نظارتی در آنها مستقر شد.
کاظمینی ادامه داد: افراد متکدی پس از شناسایی رده بندی سنی شدند و از تعدادی از خانواده های این کودکان تعهد اخذ شد .
وی معرفی شماری از کودکان کار و خیابانی را به طرح "سکنا" که در آن بیمه کودکان ، مهارت آموزی آنان و توانمندسازی خانوادها مورد توجه قرار می گیرد از دیگر اقدامات دراین زمینه برشمرد .
مدیرکل اموراجتماعی استانداری البرز گفت: برخی از افراد ناتوان در این طرح های ساماندهی به مراکز حمایتی و موسسات خیریه برای حمایت های بیشتر معرفی شدند .
استان البرز ۱۵ درصد آسیب های اجتماعی را در بردارد
کاظمینی در ادامه به اشاره به اینکه جمعیت سه میلیون نفری استان البرز برای حل مشکلات خود در حوزه اجتماعی نیاز به اعتبارات بیشتری دارد گفت: این استان سه درصد مساحت کشور و چهار درصد جمعیت کشور را دارد که تراکم جمعیت آن ۱۰ برابر متوسط کشوری است .
وی یاد آورشد: سی و یکمین استان کشور البرز است که در سال ۸۹ از تهران جدا و مستقل شد و مرکز آن یعنی شهر کرج بعد از شهرهای تهران، مشهد و اصفهان چهارمین کلانشهر کشور محسوب می شود.
مدیرکل اموراجتماعی استانداری البرز گفت: البرز در گذرگاه ۱۴ استان کشور قرار دارد و امید است با اجرای طرح های توسعه ای در مسیر رفع هرچه سریعتر مشکلات قرار گیرد .
نظر شما