دکتر سید کاظم غفاریان روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هفت مورد از این مراکز غیرمجاز طی هفته اخیر شناسایی و مهر و موم شد.
وی ادامه داد: این مراکز غیرمجاز در حوزه پوست و مو فعالیت داشتند که در قالب کارگروه مبارزه با مداخلهگران سلامت و در راستای حفظ سلامت شهروندان این مراکز مهر و موم و پرونده آنها به مراجع قانونی ارسال شد.
مدیر نظارت بر درمان و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: یکی از این مراکز که در ظاهر فروشگاه لباس بود متاسفانه به فعالیت زیبایی به صورت غیرمجاز میپرداخت و تزریق ژل و بوتاکس و لیزر انجام میداد.
غفاریان افزود: در یکی دیگر از این مراکز متاسفانه پروانه مطب پزشک به اجاره داده شده بود و بدون حضور پزشک خدمات تخصصی پوست و لیزر ارائه می شد.
وی با بیان این که کارگروه مبارزه با مداخلهگران سلامت سال گذشته در دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعالیت خود را آغاز کرده است ادامه داد: از آغاز فعالیت این کارگروه تا کنون در پی بازدیدهای به عمل آمده از مراکز مداخلهگر سلامت در مناطق زیر پوشش این دانشگاه بیش از ۱۷۰ مرکز غیرمجاز شناسایی و مهر و موم شد که ۶۴ درصد از این مراکز معادل ۱۰۹ مرکز در حوزه زیبایی(پوست و مو) فعالیت داشتند.
مدیر نظارت بر درمان و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: افراد فاقد مجوز و غیردرمانی در این مراکز متخلف فعالیتهای مربوط به اعمال زیبایی و درمانی مانند تزریق ژل، بوتاکس، کاشت مو، لیزر، لیفت صورت و هایفو (جوان سازی پوست) را ارائه میدادند.
غفاریان با بیان این که بقیه این مراکز مداخله گر پزشکی در حوزه دندانپزشکی و طب سنتی فعالیت داشتند افزود: کارشناسان نظارت بر درمان این دانشگاه با دستور قضایی و با همکاری اداره اماکن این مراکز را شناسایی و مهر و موم کردند و تمامی متخلفان برای پیگیری پرونده تحویل مراجع قضایی شدند.
وی اضافه کرد: مردم میتوانند شکایات خود را از طریق سامانه ۱۹۰ و سامانه جامع نظارت برای پیگیری ثبت کنند.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۸ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، نیشابور،گناباد، تربتحیدریه و دانشکده علوم پزشکی تربتجام است.
نظر شما