به گزارش خبرنگار ایرنا، اسماعیل زارعیکوشا روز یکشنبه در سومین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان در سنندج اظهار کرد: برای برگزاری و اجرای برنامههای مبارزه با مواد مخدر، از دستگاه های های فرهنگی و رسانهای کمک گرفته شود، چراکه گزارشهای مفصل دستگاهها و برنامههای تکراری، تاثیرگذار نخواهد بود.
وی بر لزوم انجام کارهای جذاب و اثربخش برای حساس کردن جامعه و مقابله با مواد مخدر تاکید کرد و افزود: هفته مبارزه با مواد مخدر، فرصت خوبی برای حساس کردن جامعه نسبت به اعتیاد و مواجهه با آسیبهای ناشی از اعتیاد است.
استاندار کردستان برنامههای هفته مبارزه با مواد مخدر امسال را دارای جامعیت نسبی دانست و ادامه داد: دستگاهها نگاه نقادانه و نتیجه گرایانه به برنامههای اعلام شده هفته مبارزه با مواد مخدر داشته باشند تا شاهد اجرای برنامههای اثر بخش باشیم.
زارعیکوشا تاکید کرد: کارهای زیادی در زمینه مقابله با مواد مخدر انجام شده که اطلاع رسانی کاملی در این زمینه صورت نگرفته و مردم کمتر در جریان این اقدامات هستند.
وی یکی از مشکلات معتادان بهبود یافته را معضل اشتغال دانست و گفت: صرف پرداخت تسهیلات برای ایجاد اشتغال، کافی نیست و به راحتی منجر به ایجاد شغل نمیشود؛ بنابراین این یک گره است که مختص استان نیست.
استاندار کردستان تاکید کرد: با توجه به نگاه حساس اغلب مردم به افراد معتاد بهبود یافته، لازم است از ظرفیت خیرین در جهت ایجاد شغل برای این افراد استفاده شود، ضمن اینکه تشکیل تعاونی در این راستا نیز بسیار کمک کننده است.
سرهنگ لطفالله دارابی جانشین فرمانده انتظامی کردستان هم گفت: حدو ۸۰ قاچاقچی اصلی مواد مخدر شناسایی شدند و اکنون در زندان هستند و شاهد ظهور قاچاقچیانی نوظهور در استان هستیم که مردم میتوانند از طریق سامانه ۱۲۸ این افراد را به پلیس گزارش دهند.
فرماندار سنندج هم اظهار کرد: مدتی است عدهای به صورت شبکه سازمان یافته، افراد معتاد را بدون پرداخت پول و با دادن مواد مخدر، تشویق به زباله گردی میکنند که نیاز است نیروی انتظامی با این شبکهها مقابله کند.
حسن عسکری ادامه داد: راه اندازی کمپ ماده ۱۶ کار ارزشمندی است که وضعیت شهر را بهبود نسبی داده است اما فرآیندی که در کمپ طی می شود باید منجر به ایجاد اشتغال و ترک اعتیاد شود.
افتتاح و کلنگ زنی چندین طرح به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر
جانشین دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان هم به برنامههای هفته مبارزه با مواد مخدر در استان اشاره کرد و گفت: دیدار با خانواده شهدا، شرکت در نماز جمعه و جماعات شهرها و روستاها، برگزاری جشنواره های ورزشی و اجرای پویش نه به اعتیاد، از جمله این برنامه ها است.
سلیم کریمی ادامه داد: برگزاری نشست با پارک علم و فناوری، نشست خبری، نشست تخصصی یاریگران مقابله با اعتیاد و دیدار با سفیران اجتماعی پیشگیری از اعتیاد، از دیگر برنامههای هفته مبارزه با مواد مخدر است.
افتتاح مرکز ماده ۱۶، کلنگ زنی فاز دوم مرکز ماده ۱۶ و کلنگ زنی ماده ۱۶ بانوان، افتتاح سامانه سرا، افتتاح خانه های نشاط و ورزش روستایی و افتتاح مرکز سلامت کار در شهرداری، از دیگر برنامه های برنامه ریزی شده برای هفته مبارزه با مواد مخدر است که وی به آن اشاره کرد.
۲۶ ژوئن برابر با پنجم تیر روز جهانی مبارزه با مواد مخدر است.
نظر شما