به گزارش خبرنگار ایرنا، در اجرای این برنامه که شامگاه شنبه با حضور مردم، مسئولان و یادگاران قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲ در محل مسجد تاریخی جامع ورامین برگزار شد، مسئولان ادارات و نهادهای مختلف شهرستان ورامین، ضمن بیان دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی در حوزه شهرستان ورامین، به بیان ابعاد مختلف قیام خونین ۱۵ خرداد میپردازند.
برنامه رادیو خرداد با شعار یک خرداد، یک ایران، یک ورامین همه روزه از ساعت ۱۷ فعالیت خود را با حضور میهمانان مختلف اغاز کرده و به صورت مستقیم این برنامهها از رادیو تهران برای علاقمندان پخش میشود.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران در حاشیه آغاز به کار رادیو خرداد به خبرنگار ایرنا گفت: قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲ هویت مردم دشت ورامین است و امروز همه مردم و مسئولان ورامین هم عهد شدهاند تا با هر روش، یاد و خاطره شهدای مظلوم این قیام را زنده نگاه داشته و در پاسداشت ارزشهای این قیام خونین کوشا باشند.
حجت الاسلام سیدمحسن محمودی افزود: امروز صدای شهدای مظلوم قیام خونین ۱۵ خرداد که خون پاکشان مظلومانه سنگفرشهای پل باقرآباد را رنگین کرد و پیکرهای پاک و مطهرشان غریبانه در گورستان مسگرآباد دفن شد، از جای جای دیار ۱۵ خرداد به گوش میرسد، صدایی رسا که میتواند همچون ۶۰ سال پیش، این بار نیز توطئه دشمنان را در هم شکند.
وی افزود: امروز یکی از مصادیق بارز عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در جهاد تبیین، بازگو کردن ابعاد مختلف قیام خونین ۱۵ خرداد، بیان حقایق و چگونگی شکل گیری آن و زنده نگاه داشتن یاد و خاطره شهدای مظلوم این دیار است تا فرزندان این دیار بیش از گذشته به قیام پدران خود که کفن پوش جان خویش را تقدیم راه حق و حقیقت کردند، افتخار کنند.
به گزارش ایرنا، در قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲، مردم شهرستانهای ورامین و پیشوا با اطلاع از دستگیری امام راحل پای پیاده و کفن پوش به سمت تهران به حرکت در آمدند در این مسیر هفت تن از جوانان این دیار به نامهای سیدمرتضی طباطبایی، حسن خانی، عزت الله رجبی، امیرهوشنگ ،معصومشاهی، جعفر عرب مقصودی، مسیب مهابادی و ابوالقاسم اردستانی در پل تاریخی باقرآباد به دست نیروهای رژیم شاهنشاهی به شهادت رسیدند.
برنامه رادیو خرداد همه روزه تا روز ۱۵ خرداد در مقابل مسجد تاریخی جامع ورامین واقع در خیابان شهید بهشتی اجرا میشود.
نظر شما