به گزارش خبرنگار ایرنا، سید مجتبی حسینی روز چهارشنبه در نشست اعضای کارگروه گندم، آرد و نان اظهار داشت: کمک هزینه پرداختی به نانوایان از ۱۷ بهمن سال گذشته ۳۰ درصد فروش نان ثبت شده در کارت هوشمند بود که از ۱۷ خرداد امسال به ۴۰ درصد افزایش یافت و مابه التفاوت تا پایان ماه به حساب نانوایی ها واریز میشود.
وی اضافه کرد: در راستای مدیریت هوشمند یارانه آرد و نان،نانواها ۲ نگرانی داشتند که نخست کاهش سهمیه آرد، دوم بالا بودن هزینه واحد صنفی نسبت به درآمد بود که این مشکلات در تنظیم بازار کشور طرح و بررسی شد.
معاون امور اقتصادی استاندار همدان افزود: برای سهمیه آرد این مجوز به استان داده شد تا سقف ۱۰ درصد سهمیه هر نانواییهایی که آرد آن کم شده مدیریت کرده و در صورتی که به ناحق این سهمیه کم شده دوباره آن را اضافه کند.
حسینی از کاهش بیش از ۳۰۰ تنی سهمیه آرد نانواییهای استان خبر داد و اظهار داشت: اعمال سقف آرد یارانهای قابل خرید توسط نانوایان ۴۸ ساعت قبل از بازگشایی سامانه خرید آرد توسط سامانه هوشمند یارانه آرد و نان انجام شده و امکان ویرایش سهمیه هر یک از نانوایان توسط مدیران استان قبل از بازگشایی سامانه فراهم میشود.
وی تاکید کرد: کارگروه آرد و نان مکلف است تأمین نان کسب و کارها و نهادهای دارای سقفهای غیر متعارف را در ساعات خارج از شیفت کاری مدیریت کرده و آن را به نانواییهای فعال در اماکن شلوغ اختصاص دهد.
معاون امور اقتصادی استاندار همدان گفت: کارگروههای آرد و نان مکلفند برای جلوگیری از تقاضاهای کوتاه مدت هنگام ورود مسافران و کارگران فصلی، نیاز آرد مناسبتی و فصلی را با شرکت بازرگانی دولتی مکاتبه و این شرکت مکلف است حداکثر بعد از ۴۸ ساعت از دریافت درخواست نسبت به تأمین آرد مناسبتی اقدام کند.
حسینی گفت: در صورت اضافه کردن کُنجد، سبوس و غیره به صورت بسته بندی شده و بهداشتی در نانواییها امکان فروش آنها به عنوان کالای مستقل در نرخ نامه و کارت خوان هوشمند پیش بینی شود.
استان همدان در مجموع دارای حدود ۲ هزار واحد نانوایی است.
نظر شما