دکتر علی یزدانی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرح امداد تابستانه در مسیرهای درون و برون شهری در قالب ۶۵ پایگاه جادهای و ۹۹ پایگاه شهری اجرا میشود.
وی ادامه داد: آمادگی اورژانس هوایی برای انجام ماموریتهای برون شهری طی ساعات روز در صورت نیاز به انتقال بیماران بدحال به بیمارستان، استقرار آمبولانس پایگاههای جادهای در مکان مناسب در ایام خاص و تا حدامکان در مجاورت حاشیه جاده، آمادگی ۲ اتوبوس آمبولانس و ۱۰ دستگاه موتورلانس و افزایش تیمهای نظارتی از دیگر برنامههای این طرح تابستانه است.
رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: فعالیت ۲۴ ساعته مرکز پایش مراقبتهای درمانی(MCMC) این دانشگاه به منظور هماهنگی پذیرش و انتقال بیماران از مراکز درمانی تحت پوشش از دیگر برنامه های این طرح به شمار میرود.
یزدانی افزود: مرکز عملیات بحران دانشگاه علوم پزشکی مشهد به منظور ثبت، مدیریت و پیگیری حوادث ویژه با تلفات زیاد با هماهنگی مرکز عملیات اضطراری یا مرکز کنترل عملیات (اتاق بحران EOC ) شهرستانهای تابعه فعالیت ٢۴ ساعته دارند.
وی اضافه کرد: نماینده اورژانس ۱۱۵ مشهد نیز طی ساعات پرترافیک شهر برای نظارت بر ماموریتها و ایجاد مسیر سبز به منظور کاهش زمانهای امدادرسانی به بیماران و مصدومان در مرکز کنترل ترافیک مشهد مستقر می شود.
مرکز اورژانس پیشبیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ۱۶۴ پایگاه عملیاتی شامل ۱۰۰ پایگاه شهری، ۶۲ پایگاه جادهای و یک پایگاه امداد هوایی، ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۱۰ دستگاه موتورلانس و مرکز ارتباطات و فرماندهی عملیات با تحت پوشش داشتن ۱۵ شهرستان در حوزه دانشگاه علوم پزشکی مشهد به صورت شبانه روزی و رایگان در حال ارائه خدمات فوریتهای پزشکی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی است.
نظر شما