۳۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۵۳
کد خبر: 85145967
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

حمایت آمریکایی‌ها از حمله ارتش به باندهای قاچاق مکزیکی

تهران- ایرنا- نتایج جدیدترین نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد بیش از ۶۰ درصد مردم آمریکا کاملا با حمله ارتش کشورشان به باندهای قاچاق مواد مخدر و انسان در مکزیک موافق هستند.

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا به نقل از تارنمای روزنامه واشنگتن تایمز، نظرسنجی ها از تمایل شدید آمریکایی ها به مداخله نظامی مستقیم در مکزیک علیه باندهای قاچاق مواد مخدر و مهاجران غیرقانونی به کشورشان حکایت دارد.

یک نظرسنجی جدید در این ماه نشان داد که ۶۱ درصد آمریکایی ها از ایده استقرار ارتش برای مبارزه با باندهای مکزیکی قاچاق حمایت می کنند. پیش از این هم یک نظرسنجی دیگر در ماه مه (اردیبهشت/ خرداد) نشان داد که ۵۳ درصد آمریکایی ها با استقرار پرسنل و ادوات نظامی ارتش کشورشان در مکزیک موافق هستند.

این روزنامه می نویسد: طرح اخیر به ویژه در گرماگرم آشوب در مرزهای جنوبی و وعده نامزدهای بلندپایه جمهوری‌خواه برای دستیابی مقام ریاست جمهوری، از جمله دونالد ترامپ و سناتور تیم اسکات از کارولینای جنوبی، قوت گرفته است.

ترامپ می گوید که در صورت پیروزی در انتخابات از نیروهای ویژه آمریکایی علیه کارتل ها استفاده خواهد کرد و اسکات هم وعده داده که مجوز حمله بزرگترین ارتش جهان به کارتل های مکزیکی را صادر خواهد کرد.

براساس نظرسنجی های ماه جاری میلادی، حزب جمهوری‌خواه با ۷۰ درصد در مقایسه با ۵۸ درصد دموکرات‌ها، مشتاق‌ترین بودند.

اما تاد بنزمن نویسنده کتاب «چگونه جو بایدن بزرگترین بحران مرزی تاریخ ایالات متحده را به راه انداخت»، در این خصوص گفت که حامی حمله به باندهای مکزیکی نیست. وی کل این تکاپو را مشکوک دانست و افزود: من نمی‌دانم چگونه می‌توان در چنین جنگی پیروز شد.

وی در ادامه تشریح کرد که باندها از خود دفاع خواهند کرد و محو آنها به معنای از بین رفتن نیروهای آمریکایی خواهد بود.

واشنگتن تایمز در ادامه مطلب آورده است: دولت مکزیک در دوران رئیس جمهوری فیلیپه کالدرون، در جنگی که به قیمت جان ده ها هزار نفر تمام شد، دست به اقدامی مشابه زد، اما خیلی زود تسلیم شد. از همین رو آمریکا باید به جای حمله به مکزیک از تلاش های آن دولت برای مقابله با کارتل ها حمایت کند.

از طرفی، اندرو مانوئل لوپز اوبرادور رئیس جمهوری مکزیک در واکنش به وعده نامزدهای انتخابتی ریاست جمهوری خشمگینانه به این اظهارات پاسخ داد. وی در ماه مارس هم پس از مداخله آمریکا در پی ربوده شدن چهار آمریکایی در مکزیک توسط عوامل کارتل، به صحبت ها درباره مداخله واشنگتن پاسخ داد و گفت اجازه ورود هیچ کشور خارجی به قلمرو خود را نمی دهد.

موضوع جالب توجه دیگر در خصوص تمایل بسیار جمهوری خواهان برای حمله به باندها و کارتل های مکزیکی در بحبوحه مخالفت عمومی این حزب نسبت به ماجراجویی‌های نظامی خارجی است.

گفته می شود ترامپ به دنبال یک طرح جنگ با هدف حمله به کارتل ها است و اسکات هم اعلام کرده است که تا زمان نابودی کارتل ها از پای نمی نشیند. وی هنگام اعلام نامزدی ریاست جمهوری خود گفت: من دارایی های آنها را بلوکه می کنم، دیوار مرزی می سازم و به بزرگترین ارتش جهان اجازه می دهم با این تروریست ها بجنگند.

براساس داده های موجود حجم اقتصاد قاچاق مهاجران از مکزیک به آمریکا در سال گذشته بیش از ۲۰ میلیارد دلار بوده است.

این روزنامه در پایان مدعی شده که آمریکا در موضوع قاچاق مواد مخدر از مکزیک به ایالات متحده شرکت‌های چینی را مقصر می داند که با تولید داروهای پیش‌ساز مواد لازم را برای کارتل‌های مکزیکی فراهم می کنند و سپس آن‌ها را به مواد افیونی کشنده تبدیل کرده و به آمریکا می‌فرستند.

براساس آمار موجود تنها در سال ۲۰۲۲ نزدیک به ۱۱۰ هزار نفر در آمریکا به دلیل مصرف بیش از اندازه مواد مخدر جان خود را از دست دادند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha