به گزارش خبرنگار ایرنا، "مجتبی عبداللهی" روز سه شنبه در نشست ستاد مدیریت بحران استان البرز افزود: بر این اساس دستگاه ها باید گزارش عملکرد با محوریت اعلام نقاط ضعف در سیل اخیر را ارایه دهند.
وی بیان کرد: میزان خسارت به اموال مردم در سیل اخیر مشخص و راهکارهای رسیدگی به آنها بررسی شود.
عبداللهی گفت: باید مشاور با شرح خدمات کامل برای مطالعه نقطه به نقطه محور کرج _ چالوس به منظور پیشگیری از حوادث و رفع موانع مشخص شود.
وی افزود: تدابیر زیست محیطی و تقویت پوشش گیاهی برای مقابله با سیل و پیش بینی حوضچه هایی در نقاط مختلف در دستور کار قرار گیرد.
استاندار البرز گفت: ما در قبال جان و مال مردم مسوول هستیم و باید به گونه ای برنامه ریزی و تصمیم گیری کنیم که حافظ آنها باشیم.
وی افزود: همچنین باید در تمام نقاط استان البرز مخازن آب ساخته شود و هر منطقه شهری در پارک ها و بوستان ها برای ایجاد این امکان برنامه ریزی کنند.
عبداللهی بیان کرد: مطالعه رینگ و مانیتورینگ آب شهری و روستایی صورت گیرد تا ساماندهی توزیع و مدیریت تامین آب محقق شود.
استاندار البرز افزود: بر اساس این امر مهم باید تدابیر پیشگیرانه با احصا نقاط حادثه خیز و تعریف دستورالعمل خاص، اتخاذ شود.
وی ادامه داد: علاوه بر اقدامات پیشگیرانه، ضرورت دارد گام های پس از وقوع حوادث مشخص شود تا مردم و مدیران از مراحل گذر از حادثه مطلع شوند.
عبداللهی گفت: مدیریت بحران ها نیاز به آموزش دارد و مدیران باید از حوادث و تبعات آن آگاه شوند تا غافلگیر نشوند.
وی افزود: باید امکانات و توانمندی های استان احصا شود تا در مواقع بحران جمع آوری و مورد استفاده قرار گیرند.
استاندار البرز گفت: تمرین، آموزش و برگزاری مانورهای بحران می تواند استان را برای مقابله با حوادث طبیعی آماده کند.
وی افزود: حادثه سیل در جاده کرج_چالوس علاوه بر اینکه مشکلاتی ایجاد کرد، مدیران را با زوایای مختلف عملیات در بحران آشنا کرد.
عبداللهی گفت: اساتید بزرگ دنیا در حوزه مدیریت بحران باید دعوت شوند و مدیران استان از تجارب و علم آنها در حوادث و بحران ها و گام های اساسی قبل و بعد وقوع، استفاده کنند.
وی افزود: ستاد بحران باید در لحظه اول احتمال وقوع حوادث در مقرهای مختلف و مرکز ستاد، حاضر باشند.
سیل شامگاه پنجشنبه ۱۸ خرداد ماه جاری به بیش از ۲۰ کیلومتر از جاده کرج - چالوس آسیب وارد کرد و سبب انسداد این مسیر شد.
بیش از ۵۰ دستگاه خودرو در حادثه سیلاب این جاده خسارت کلی و جزیی دیدند و ۱۹ نفر مصدوم و ۲ نفر مفقود شدند.
همچنین ریزش کوه و انتقال رسوب به محدوده سد و رودخانه کرج سبب انسداد مسیر خروجی آب این سد گردید که با تلاش گروههای فنی و مهندسی دریچه سد کرج پاکسازی و مشکل قطعی و افت فشارآب در بسیاری از مناطق کرج حل شد.
نظر شما