اساتید دانشگاه جهاد تبیین را با محوریت امیدآفرینی مدنظر قرار دهند

دزفول-ایرنا- فرمانده ناحیه مقاومت بسیج دزفول ضمن گرامیداشت روز بسیج اساتید گفت: اساتید دانشگاه وظیفه جهاد تبیین را با محوریت امیدآفرینی در جامعه مدنظر قرار دهند.

به گزارش ایرنا، سرهنگ بهروز حکمت پور روز چهارشنبه در نشستی که به مناسبت روز ملی بسیج اساتید در سالن جلسات دانشگاه جندی شاپور دزفول برگزار شد ضمن تبریک روز بسیج اساتید و گرامیداشت یاد و خاطره شهید چمران به واکاوی زندگی این شهید پرداخت و افزود: خلا دکتر چمران و نبود نیروی متخصص رزم، خسارت سنگینی به جمهوری اسلامی و انقلاب وارد کرد و موجب یاس شد چرا که ایشان نقش مهمی در کشور داشت.

کمبود مصلح اجتماعی در کشور

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج دزفول با بیان اینکه مصلح اجتماعی در کشور کم داریم، گفت: مصلح اجتماعی خودش را بدهکار جامعه می‌داند و مانند شهید سلیمانی به دنبال گره‌گشایی جامعه است البته در کشور فیلسوف، مجتهد و سردار داریم ولی برای رفع مشکلات انقلاب و جامعه نیازمند مصلح اجتماعی هستیم.

سرهنگ حکمت پور با اشاره به اینکه شهید چمران زندگی خود را صرف مسایل اجتماعی کرد و وارد عرصه نظامی هم شد، گفت: اکنون در کشور شاهد گرفتن تخصص در دانشگاه هستیم ولی باید در کنار تخصص، مصلح اجتماعی نیز تربیت شود چراکه با وجود هوش مصنوعی و پیشرفت‌های علمی طی سال‌های آینده می‌توان در عرض چند دقیقه پایان نامه تهیه کرد.

وی افزود: سرمایه گذاری زیادی روی علوم مختلف می‌شود ولی در سال‌های آینده با هوش مصنوعی این علوم قابل برداشت است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج دزفول داشتن علم را لازمه قدرت جامعه دانست و اظهارکرد: امروز رسالت سنگین دیگری بر دوش استادان دانشگاه به عنوان مصلح اجتماعی وجود دارد که جهاد تبیین با محوریت امیدآفرینی است.

وی افزود: دشمن در عرصه‌های مختلف ایمان، هنجارشکنی دختران، فحشا و فساد، پیداکردن ضعف‌ها و تنگناهای معشتی، برجسته کردن مشکلات، اختلاف افکنی بین جریانات سیاسی و کاهش امید بین مردم درخصوص عملکرد دولت، تحریف حقایق و تصویرسازی به عکس را هدف قرار داده است.

سرهنگ حکمت پور بیان کرد: وظیفه استادان دانشگاه در جهاد تبیین شناسایی و تببین این موضوعات و نقش جمهوری اسلامی در دنیا و پیشرفت‌های کشور در موضوعات هسته‌ای، موشکی، آب، برق، فاضلاب و زیرساخت‌ها طی ۴۰ سال گذشته است.

وی با بیان اینکه آمار این پیشرفت‌ها توسط صندوق توسعه جهانی داده شده است، افزود: دشمن ذهن جوانان را به شدت آلوده و فضای مجازی را بمباران کرده است از این رو بسیجیان مسوولیت دارند گره‌های ذهنی جوانان و نوجوانان را باز کنند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج دزفول گفت: امید است بتوانیم در بازکردن گره‌های اجتماعی و رفع مشکلات موثر باشیم و روحیه امیدآفرینی را در جامعه پرورش دهیم.

وی افزود: نتوانستن در انقلاب وجود ندارد چرا که می‌توان با استفاده از ظرفیت‌های مردمی نظیر اقداماتی که در دوره کرونا شد، گام‌های موثری برداشت.

سرهنگ حکمت پور با بیان اینکه آمریکا و اروپا همچنان درگیر کروناه هستند، بیان کرد: نداشتن اعتماد به نفس و ناامیدی مشکلات را حل نمی‌کند؛ استادان دانشگاه باید روحیه نشاط را در بین دانشجویان شکوفا کنند.

اساتید دانشگاه جهاد تبیین را با محوریت امیدآفرینی مدنظر قرار دهند

بسیج اساتید برنامه مدونی برای امیدآفرینی در جامعه داشته باشد

رییس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول با تاکید بر ضرورت هم افزایی و برنامه ریزی برای فعالیت موثر بسیج استادان اظهارکرد: طی سال‌های گذشته با وجود کمبودها و تلاش دشمن با عمل مخلصانه و اتکای به ولی فقیه موفق عمل کردیم.

مهدی بدیعی افزود: در مرحله تمدن سازی هستیم؛ اگر در جامعه‌ای امید نباشد نمی‌توان به تمدن امیدوار بود به همین منظور دشمن ایجاد یاس و ناامیدی را در دستور کار قرار داده است.

وی بر ضرورت توجه به امیدآفرینی مبتنی بر واقعیت تاکید کرد و ادامه داد: تبیین وضعیت گذشته، حال و آینده لازمه جهاد تبیین و مورد تاکید مقام معظم رهبری است.

رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول اظهار امیدواری کرد استادان بتوانند توفیق خدمت در جامعه‌ای که وارث مجاهدت شهدا است را داشته باشند.

علیرضا نوری منش استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول نیز با اشاره به فضای کنونی جامعه با محوریت رسانه‌ها گفت: با هجمه چندوجهی رسانه‌ای از سوی دشمن مواجه هستیم البته دشمنان، مردم ایران و علاقه آنها به انقلاب را نشناخته‌اند.

وی ضمن نقد عملکرد رسانه‌ها در حوادث اخیر افزود: در حال حاضر در حوزه رسانه با نوعی ولنگاری روبرو هستیم؛ رسانه‌ها فرصت روایت اول و شفاف را از دست داده‌اند.

این استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول اظهارکرد: باید از این اتفاقات تلخ تجربه کسب کنیم و برای اینکه بتوانیم نقص‌ها را برطرف کنیم باید در این جنگ رسانه‌ای از افکار عمومی جامعه پشتیبانی کنیم تا قدرت بازدارندگی داشته باشیم.

وی افزود: طی رصد اتفاقات اخیر، به نظر می‌رسد صحنه رخدادهایی که با آنها مواجه هستیم، رسانه محور است و با محوریت روایت تصویری قصد دارند بر فهم و ادراک عمومی جامعه ضربه وارد کنند.

نوری منش گفت: دشمن سعی کرد با بمباران خبری و پیام‌های متنوع و هدفمند، اخبار انبوه، پرتکرار و بی‌وقفه‌ را در بستر ناآگاهی اجتماعی به سمت افکار عمومی جامعه پمپاژ کند.

وی ادامه داد: رسانه‌های غرب در بحبوحه اتفاقات اخیر در تمام حوزه‌های فناوری برای تسهیل در ارتباط با ایران و تشدید اغتشاشات سرمایه گذاری کردند و امکاناتی از قبیل اینترنت رایگان و بدون فیلتر در اختیار اغتشاشگران قرار دادند.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه رسانه‌های غرب چهره واقعی خودشان را نشان دادند و از هرج و مرج در ایران دفاع کردند، اظهارکرد: اطلاعرسانی دقیق، شفاف و به موقع، حلقه مفقوده دولت سیزدهم است.

وی افزود: در شرایطی که جبهه معارضان با اخبار دست اول مواجه است در این طرف با تاخیر در روایت به موقع و ناتوانی در تشخیص دقیق آسیب‌ها، کندی در انتقال پیام و بی‌توجهی به متقاعدکنندگی پیام مواجه هستیم که باید فکری برای آن شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha