به گزارش خبرنگار ایرنا، سعیدرضا کامرانی روز چهارشنبه در نشست با خبرنگاران ابراز امیدواری کرد: با نتیجهبخش بودن رایزنیهای انجام شده با مسئولان استانی و کشوری، شمار کتابخانه سیار استان فارس برای ارتقای خدمات دهی به کودکان و نوجوانان مناطق محروم ارتقا یابد.
مدیرکل پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس با گلایه از عضو نبودن این دستگاه در شورای فرهنگ عمومی استانی، گفت: این مجموعه فرهنگی و اثرگذار حتی به صورت موردی نیز در این شورا حضور نداشته است.
کامرانی بیان کرد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هم از نظر نگاه مسئولان و هم از نظر بودجه و توجه رسانهها جایگاهی کمرنگ داشته است.
وی با بیان اینکه شیراز پایتخت فرهنگی کشور است، اذعان کرد: با این وجود کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فارس چنانکه باید مورد توجه قرار نگرفته است.
کامرانی گفت: ۱۱ سال پیش بخشی از ساختمان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شیراز تخریب شد و تا کنون شهرداری به تعهدات خود در این زمینه عمل نکرده است.
مدیرکل پرورش فکری کودکان و نوجوانان فارس یاداور شد: ۴۲ مرکز ثابت، پنج کتابخانه سیار و شش کتابخانه پستی این مجموعه به کودکان و نوجوانان سراسر استان خدمترسانی میکنند.
کامرانی از برگزاری دورههای اوقات فراغت کودکان و نوجوانان با عنوان "در مسیر قله" و با شعار "ایمان، امید، دانایی" خبرداد و گفت: این این دورهها به ۲ صورت حضوری و آنلاین برگزار میشود.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فارس یادآور شد: در کنار کارگاههای عمومی کتاب محور، تا کنون بیش از ۶۰۰ کارگاه تخصصی در مراکز استان فارس تشکیل شده است.
معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فارس در ادامه این نشست درباره برنامههای اوقات فراغت این کانون گفت: کودکان و نوجوانان استان فارس پس از ثبت نامه در سامانه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فارس به آدرس https://fars.kpf.ir/ میتوانند در کارگاههای عمومی و تخصصی فرهنگی و هنری، ادبی و آموزشی و پژوهشی نامنویسی کنند.
مژده دستوری افزود: کارگاههای عمومی کانون کتاب محور هستند شامل دورههای قصهگویی، شعر، معرفی و روخوانی کتاب و شناخت و معرفی مشاهیر که برای کودکان و نوجوانان بسیار موثر و مفید است.
وی اضافه کرد: دورههای تخصصی این مراکز نیز شامل دورههای گام به گام تا اندیشه (فلسفه برای کودکان)، خوانش متون کهن، هنرهای تجسمی، مهارتهای مثبت اندیشی، پویانمایی، کاردستی، نقاشی، سفال، شعر و داستان نویسی و نمایش خلاق و نوشتن خلاق است.
دستوری با بیان اینکه پیشتر کودکان هفت ساله و بالاتر مخاطب برنامههای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بودند، اعلام کرد: در دورههای تابستان پیش رو گروههای سنی نوباوه، نوخوان، نونهال، نونگاه و نوجوان یعنی کودکان و نوجوانان چهار تا ۱۷ ساله میتوانند نام نویسی کنند.
معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فارس با بیان اینکه برپایی دورههای تابستانه در هر مرکز متناسب با نیازمندی و شرایط هر منطقه متفاوت است، از کودکان و نوجوانان این استان دعوت کرد پس از عضویت، کانون برای آگاهی دقیق از برنامههای اوقات فراغت کانون به این مراکز مراجعه کنند.
وی یادآور شد: دسترسی به فراخوان مسابقات بینالمللی و شرکت در این رویدادها از دیگر محاسن عضویت در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است.
نظر شما