به گزارش ایرنا؛ در این مراسم امام جمعه اهل سنت کرمانشاه در سخنانی در ارتباط با ضرورت وجود مدارس علوم دینی جهت کسب علم، گفت: علم را خداوند نزد انبیاء ودیعه گذاشت و این علم از طریق تعلیم و تعلم به علما منتقل شد و علما وارث انبیاء الهی شدند.
ماموستا «عبدالرحمان مرادی» افزود: کسب این علم مبارک وارث نبوی نیاز به زیرساخت ها و ظروف و شرایط خاص از جمله مکان مناسب، اساتید مجرب و طلاب مستعد دارد و در تاریخ پرافتخار اسلام مساجد و حجرات کنار آن مکانی برای کسب علوم دینی بوده است تا به امروز و این علم به دست ما رسیده است و ما نباید قطع کننده این ارث انبیاء و علم الهی باشیم.
امام جمعه اهل سنت کرمانشاه در ادامه سخنانش احداث مدارس و حجرات علوم دینی جهت تولید علم و کسب شریعت را از اوجب واجبات دانست و افزود: بحمدلله باهمت عزیزان ما موفق به احداث مدرسه ای کوچک ولی باصفا در کنار مسجد مبارک و نورانی امام شافعی در شهر کرمانشاه شده ایم، که جا دارد مراتب تقدیر و تشکر خود را ابتدا از نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه حضرت آیت الله علما داشته باشیم که با موافقت و مساعدت ایشان مجوز ایجاد این مدرسه صادر شد.
ماموستا مرادی اظهار امیدواری کرد: احداث این مدرسه برای شهر کرمانشاه و استان سبب خیر باشد و با تعلیم علوم دینی بر مبنای مذهب امام شافعی و فکر تقریبی و اعتدالی طلاب این مدرسه بتوانند حامی و حامل شریعت الهی و در آینده پرچمدار و سنگر نشین علم و عمل و تبلیع اسلام باشند.
امام جمعه اهل سنت کرمانشاه در ادامه همچنین از حجت الاسلام والمسلمین لطفیان دبیر شورای برنامه ریزی مدارس اهل سنت کشور و سایر مسوولان استان قدردانی کرد و خواستار مساعدت آنها برای تکمیل این مدرسه شد و افزود: تکمیل این مدرسه نیاز به همکاری و همراهی بیشتر مسوولان دارد.
نظر شما