به گزارش ایرنا، محمد اسکندری روز سه شنبه در جلسه ستاد توسعه بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان بیان کرد: انتظار میرود با اطلاعرسانی و آگاهسازی و استفاده از تمام ظرفیت ها، همه جمعیت هدف را تحت پوشش قرار دهیم.
وی با بیان اهمیت این موضوع در کاهش فقر و جلوگیری از مهاجرت روستاییان، افزود: همه دستگاههای اجرایی استان به ویژه دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها باید به منظور دستیابی به اهداف از پیش تعیین شده و جذب حداکثری مشمولان تلاش کنند.
اسکندری با تاکید بر استفاده از همه ظرفیت های موجود در شهرستانها برای ترویج بیمه اجتماعی، گفت: بیمه اجتماعی یکی از خدمات ارزنده نظام مقدس جهموری اسلامی است که بر اساس اسناد بالادستی و اصل ۲۹ قانون اساسی و منویات مقام معظم رهبری با هدف گسترش عدالت از سال ۱۳۸۴ برای بهره مندی دهکهای پایین جامعه و همه افرادی که به هر دلیل فاقد پوشش بیمهای هستند ایجاد شد.
وی همچنین با اشاره به افزایش ۱۰۰ درصدی اعتبار دهیاریها در سال ۱۴۰۱، گفت: رویکرد دولت سیزدهم نگاه حمایتی و بلندمدت از روستائیان و کشاورزان است که این حمایتها با تخصیص اعتبار و امکانات در روستاها با پیگیری مسئولان و دولتمردان محقق می شود.
وی افزود: فرمانداران نیز باید به توسعه و آبادانی روستاها توجه جدی و جلسات ستاد توسعه بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر را به صورت مرتب برگزار و از ظرفیت کارگزاریها، دهیاریها و شوراها جهت اطلاع رسانی استفاده کنند.
به گزارش ایرنا، آذربایجان شرقی با حدود چهار میلیون نفر جمعیت دارای ۲ هزار و ۷۲۹ روستا است و حدود یک میلیون و ۱۳۷ هزار نفر ( ۳۵ درصد) از جمعیت استان در روستاها زندگی می کنند.
نظر شما