افزون بر یک میلیون نهال ریشه‌ای و گلدانی در شاهرود تولید شد

شاهرود - ایرنا - رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شاهرود با بیان اینکه افزون بر یک میلیون نهال ریشه‌ای و گلدانی در این شهرستان تولید شد، گفت: این تعداد نهال تولیدی برای توزیع در هفته منابع طبیعی است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدرضا کشاورزیان روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از طرح ۱۰ هکتاری جنگل‌کاری اَبر شاهرود به خبرنگاران اظهار کرد: سهم استان سمنان در راستای طرح مردمی کاشت یک میلیارد نهال طی بازه چهار ساله، ۱۰ میلیون اصله است که تاکنون بیش از سه میلیون نهال در نهالستان‌های این استان تولید شده است.

وی با اشاره به اینکه از مجموع سه میلیون نهال تولیدی در استان سمنان، بیش از یک میلیون نهال در نهالستان چغولگیر شهرستان شاهرود تولید شد، ابراز کرد: این تعداد نهال هفته منابع طبیعی و آبخیزداری جهت کاشت در بوستان‌ها و فضاهای مشخص شده روستایی، توزیع و کاشته می‌شود.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شاهرود با بیان اینکه طرح توسعه جنگل‌کاری در راستای اهداف سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور است، افزود: طرح‌های جنگل‌کاری اقتصادی این شهرستان با هدف مشارکت جوامع محلی در حفظ، احیا و غنی‌سازی جنگل‌های مخروبه و از گونه‌های مختلف در دستور کار قرار دارد.

افزون بر یک میلیون نهال ریشه‌ای و گلدانی در شاهرود تولید شد

جنگل ابر؛ بانک گیاهان دارویی یا موزه‌ای از طبیعت

کشاورزیان به طرح صیانت از شمال جنگل اَبر شهرستان شاهرود اشاره کرد و گفت: تعامل و همکاری همه جانبه‌ای جهت پیشرفت موثرتر از طرح‌های منابع طبیعی و آبخیزداری بین دستگاه‌های اجرایی به عمل آمده است.

وی با بیان اینکه ایران از جنگل‌هایی با تنوع زیستی گیاهی و جانوری بسیار غنی برخوردار است، اظهار کرد: جنگل اَبر شاهرود قسمتی از قدیمی‌ترین و زیباترین جنگل‌های هیرکانی است که با گونه‌های گیاهی و جانوری نادر، یکی از زیباترین نقاط کشور است.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان شاهرود ادامه داد: ۸۵ نوع گونه گیاهی مانند راش، بلوط ، ممرز، افرا، شیردار، توسکا، آزاد داغداغان، گونه‌های کلاه میرحسن، چوبک، اسپرس، دم روباهی، آویشن و شبدر همچنین گونه‌های گیاهی نادر مانند نارون، بارانک، سرخدار، جنگل اَبر را به موزه‌ای طبیعی تبدیل کرده و علاوه بر آن به عنوان یکی از بانک‌های گیاهان دارویی سرشار در کشور شناسایی شده است.

به گزارش ایرنا، جنگل هیرکانی اَبر بیشتر وقت‌ها پوشیده از ابر است. این جنگل با ۳۵ هزار هکتار وسعت، صد و چهاردهمین اثر طبیعی کشور است که در سال ۱۳۸۹ توسط سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در فهرست میراث طبیعی کشور قرار گرفت.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha