به گزارش خبرنگار ایرنا، ابراهیم صادقی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: این عملیات با اعتباری بالغ بر چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات ملی توسط اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان میامی برنامهریزی شد.
وی با بیان اینکه عملیات اجرایی آبیاری در استربند و مسیح آباد توسط پیمانکار بخش خصوصی به اجرا درآمد، ابراز کرد: اجرای این عملیات با آبیاری نهالهای «تاغ» و «آتریپلکس» که در سالهای گذشته کشت شده بود، انجام شد.
صادقی خاطرنشان کرد: هر ۲ طرح در سال ۱۴۰۰ اجرا شد که پس از کاشت این نهالها، ۶ دوره در همان سال آبیاری شد.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری میامی بیان کرد: فرسایش بادی، تثبیت خاک، تغذیه سفرههای آب زیرزمینی، تقویت پوشش گیاهی، مهار هجوم ماسههای روان به روستاها و تعدیل و تلطیف آب و هوای منطقه، از نتیجههای اجرای طرحهای نهالکاری و آبیاری در مناطق بیابانی است.
صادقی، حفظ و نگهداری تاغزارها را ضروری خواند و اظهار کرد: این تاغزارها بهعنوان جنگلکاری و کاشت بیابانی در کشور منحصربهفرد است که طی سالهای گذشته با زحمات بسیار و صرف هزینه فراوانی ایجاد شده است.
مساحت اراضی ملی شهرستان میامی ۸۵۰ هزار هکتار است. شهرستان ۴۰ هزار نفری میامی در شرق استان سمنان واقع شده است و ۸۰ درصد جمعیت آن در روستاهای بخشهای مرکزی و کالپوش ساکن هستند که به دامداری و کشاورزی اشتغال دارند.
شهرستان میامی به عنوان قطب کشاورزی استان سمنان دارای ۶۷۰ هکتار اراضی کشاورزی دیم و آبی است.
به گزارش ایرنا، از مجموع ۹.۷ میلیون هکتار وسعت استان سمنان، ۵۵ درصد نواحی بیابان و خشک، ۳۸.۵ درصد مراتع، ۲ درصد اراضی کشاورزی و ۳.۶ درصد جنگل است.
نظر شما