به گزارش بامداد یکشنبه ایرنا به نقل از دویچه وله، در طول دهه گذشته برگزاری رزمایش نظامی دو سالانه «Talisman Sabre» تحت رهبری آمریکا و استرالیا دامنه خود را برای مشارکت شرکای نظامی و ناظران بینالمللی از کشورهای متعدد در منطقه هند و اقیانوس آرام گسترش داده است.
نیروهای آلمانی امسال برای اولین بار در این رزمایش نظامی که از روز جمعه آغاز و تا ۲ هفته آینده ادامه دارد و به عنوان سیگنالی برای چین تلقی میشود، مشارکت کردهاند.
تمرین تواناییهای حملات دوربرد توسط ایالات متحده و استرالیا
ایالات متحده و استرالیا روز شنبه در جریان رزمایش نظامی «Talisman Sabre»، حملات موشکی دوربرد را با استفاده از سامانه توپخانه موشکی با تحرک بالا مشهور به هیمارس تمرین کردند این در حالی است که استرالیا در حال تغییر استراتژی نظامی خود برای تمرکز بر قدرت آتش دوربرد برای جلوگیری از نزدیک شدن بیش از حد به دشمنان احتمالی مانند چین است.
تونی پردی سرگرد ارتش استرالیا گفت: موشکهای هیمارس ساخت آمریکا که در این رزمایش مورد استفاده قرار گرفت، افزایش قابل توجهی از قابلیت و دقت دوربرد را که بسیار مورد نیاز ما است، ارائه میکند.
حضور نیروهای چند ملیتی در استرالیا برای شرکت در رزمایش «Talisman Sabre»
بیش از ۳۰ هزار سرباز و شرکت کننده از ۱۳ کشور در طول دو هفته برگزاری این رزمایش شرکت خواهند کرد.
کارلوس دل تورو وزیر نیروی دریایی آمریکا در آغاز رزمایش «Talisman Sabre» در روز جمعه گفت: هر کاری که به اتفاق متحدان و شرکای خود در این رزمایش انجام میدهیم و مهمترین پیامی که چین میتواند از این رزمایش بگیرد این است که ما به شدت با ارزشهای اصلی که در میان کشورهای متعدد همپیمان با ما وجود دارد، گره خوردهایم.
سپهبد گرگ بیلتون رئیس ستاد عملیات مشترک استرالیا نیز در گفت وگو با خبرنگاران، مدعی شد در حالی که مقدمات برگزاری رزمایش «Talisman Sabre» در حال انجام بود، یک کشتی جاسوسی چینی در سواحل شمال شرقی استرالیا مشاهده شده است.
رونمایی از ناو «یو اس اس کانبرا» ایالات متحده با طراحی استرالیا
در جریان این رزمایش، نیروی دریایی آمریکا روز شنبه اولین کشتی جنگی خود را در یک بندر خارجی راهاندازی کرد.
ناو یو اس اس کانبرا پس از راهاندازی در مراسمی در پایگاه دریایی استرالیا در بندر سیدنی رسماً به ناوگان فعال نیروی دریایی آمریکا پیوست.
ریچارد مارلز وزیر دفاع استرالیا گفت: استرالیاییها میتوانند افتخار کنند که این کشتی جنگی که در استرالیای غربی توسط صنایع محلی طراحی شده است، برای اولین بار در تاریخ نیروی دریایی ایالات متحده در اینجا راه اندازی میشود.
پرتاب آزمایشی موشک ضد کشتی ساخت ژاپن
ژاپن هم به عنوان یکی از کشورهای شرکتکننده در رزمایش چند ملیتی «Talisman Sabre» امسال، روز شنبه موشک ضد کشتی «نوع ۱۲» خود را برای اولین بار در استرالیا آزمایش کرد.
این موشک با برد ۲۰۰ کیلومتر از یک سامانه کامیونی در محدوده نیو ساوت ولز استرالیا به سمت یک هدف بدون سرنشین در منطقه شرقی در سواحل خلیج جرویس این کشور پرتاب شد.
رزمایش امسال بزرگترین رزمایش دو سالانه «Talisman Sabre» از لحاظ تعداد نیروهای شرکت کننده و حوزه جغرافیایی اجرای آن محسوب میشود چرا که بیش از ۳ هزار سرباز متعلق به ارتشهای ۱۳ کشور از جمله ژاپن، فرانسه، آلمان و کره جنوبی در این رزمایش که از روز جمعه آغاز و تا دو هفته آینده ادامه دارد، حضور دارند.
نظر شما