نماینده ولی فقیه در کردستان: رسانه‌ها با نگرش واقعی از خودزنی ملی پرهیز کنند

سنندج - ایرنا - نماینده ولی‌ فقیه در استان کردستان با بیان اینکه خودزنی ملی در برخی قلم ها دیده می‌شود که امری ناپسند و به دور از واقع‌بینی است، گفت: رسانه ها با ژرف اندیشی و نگرش واقعی خود از خودزنی ملی پرهیز کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی شامگاه جمعه در مراسم تجلیل از خبرنگاران کردستان، اظهار کرد: کسانی که در جامعه مسوولیتی دارند همیشه درباره عملکرد خود مورد سووال هستند.

وی افزود: کم‌کاری، عملی نکردن وعده‌ها و هر نوع قصوری پاسخگویی از سمت مسوول را به همراه دارد و خبرنگاران نیز در قبال اشتباه خود پذیرای توصیه‌های اصلاحی باشند.

نماینده ولی فقیه در کردستان به خبرنگاران توصیه کرد: در رابطه با بزرگنمایی‌ و سیاه‌نمایی‌ها مراقب باشید تا مسایل کوچک برخلاف رسالت اخلاقی شما، بزرگنمایی غیرواقعی نشود و این به معنای منتقد نبودن نیست.

حجت‌الاسلام والمسلمین پورذهبی با تاکید بر اینکه خبرنگار بایستی حقیقت را بیان کند و از کتمان آن پرهیز کند، خاطرنشان کرد: در قضیه مسمومیت دانش‌آموزان شاهو استفاده از لفظ حمله شیمیایی بودیم و یا در حوادثی مانند ریزش آوار و آتش سوزی جنگل‌ها شاهد برخی مطالب غیرواقعی در کشور هستیم که همین مسایل در دنیایی با جمعیت میلیاردی نیز امکان پذیر است و مختص ایران هم نیست.

به گفته وی، خبرنگار برای دلخوشی کسی نبایستی مطلب بنویسد و آلت دست هیچ حزب، گروه و یا قبیله ای نباشد چون در این صورت مجیزگو می شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین پورذهبی با بیان اینکه خبرنگار نباید اخبار ناامید کننده را نشر دهد، اظهار کرد: سیاه دیدن صرف، از انصاف به دور است.

وی با اشاره به اینکه خبرنگار در صدد حل مساله باید باشد نه ایجاد آن که اگر مساله ایجاد کند خود مساله دیگری می‌شود، افزود: حس وطن‌پرستی خبرنگار، باید در اوج باشد و اگرچه ممکن است با دولت و یا حاکمیت زاویه داشته باشد ولی در برابر تضعیف شاکله نظام باید بایستد.

رسانه‌های کردستان دلسوز و نجیب هستند

استاندار کردستان نیز در این نشست با بیان اینکه مجموعه رسانه ها در این استان از نجیب‌ترین و دلسوزترین فعالان رسانه‌ای کشور هستند، گفت: هرچه در حوزه آموزش و توانمندی رسانه‌ها کار شود با هم کم است.

اسماعیل زارعی‌ کوشا از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان خواست ضمن بررسی و امکان‌سنجی های لازم برای برگزاری جشنواره‌های رسانه‌ای، دوره‌های آموزشی را نیز در این زمینه برگزار کند.

وی از خبرنگاران استان به دلیل تحمل زحمت و مشقت همراهی با استاندار در سفرهای شهرستانی که در شرایط سخت صورت می‌گیرد قدردانی کرد و گفت: ۸۰ سفر شهرستانی در یک سال و نیم گدشته در استان انجام گرفت.

استان کردستان ۱۴۵ رسانه فعال دارد که ۴۵ نشریه آن چاپی و مابقی برخط هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha