یدالله ملکی شنبه شب در حاشیه ستاد تنظیم بازار در گفت وگو با خبرنگار ایرنا ارزش جریمه چهار ماهه امسال تعزیرات به پرونده های تخلف و قاچاق کالا را دو هزار میلیارد ریال اعلام کرد.
وی با بیان این که طبق مصوبه جریمه سنگین و پشیمان کننده ای برای پرونده های قاچاق کالا در نظر گرفته شده است، ادامه داد: اکنون اگر فروشنده ای نسبت به خریدار تخلفی در عرضه کالا خارج از قیمت تعیین شده انجام بدهد، تا ۱۰ برابر نرخ کالا فروخته شده جریمه می شود.
این مقام مسوول با بیان این نکته که حمل دام باید با مجوز گواهی بهداشتی از دامپزشکی و بار نامه از راهداری باشد در غیر این صورت قاچاق و همراه با جریمه سنگین است، بیان داشت: حمل گاو و گوسفند زنده باید مطابق مقررات ذکر شده انجام شود در غیر این صورت قاچاق محسوب میشود.
طبق آمار در استان مازندران حدود ۷۹۰ هزار راس دام سنگین و ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار راس دام سبک وجود دارد.
مدیر کل تعزیرات حکومتی استان مازندران به تخلف مخلوط کردن برنج به عنوان یکی دیگر از تخلفات در بازار استان اشاره کرد و گفت: اگرچه امسال پرونده تخلف اختلاط برنج کمتر شده است ولی جریمه ها بسیار سنگین شد.
ملکی با تاکید بر اینکه مخلوط کردن برنج علاوه بر این که کیفیت برنج را بسیار پایین می اورد، برند برنج مازندران را خدشه دار می کند، بیان داشت: به همین از قضات خواسته شده است تا پرونده های متخلفان اختلاط برنج را با حداکثر جریمه و مجازات عملیاتی کنند.
مازندران با تولید سالانه بیشتر از یک میلیون تن برنج به تنهایی ۴۲ درصد نیاز کشور به این محصول پرمصرف خانوارهای ایرانی را تامین می کند.
نظر شما