به گزارش ایرنا؛ قاب ورزش ملایر امروز بیش از هر زمان دیگری رنگینتر از مدالهایی است که در میادین مختلف توسط ورزشکاران صاحبنام این شهرستان کسب شده و گذر حدود نیمی از عمر دولت سیزدهم، توانست به اهداف بلند خود در حوزههای مختلف دست یابد.
مصداق بارز همیّت و غیرت ورزشکاران و قهرمان ملایری، کسب ۱۴۲ مدال کشوری و ۱۸ مدال بینالمللی، آسیایی و جهانی است که طی سال گذشته کسب این موفقیتها در کارنامه ورزش این شهرستان ثبت و ضبط شد، دستاوردهایی که پویایی را بار دیگر به کاروان ورزش جهان شهر برگرداند.
در کنار کسب مدالهای رنگارنگ در رشتههای مختلف، ورزش ملایر در دولت سیزدهم میزبانی ۱۵ مسابقه کشوری ورزشهای قهرمانی در رشتههای فوتبال، شطرنج، مینی فوتبال جام پرچم، ووشو و هندبال را تجربه کرد و ۲۵ مسابقات استانی را به بهترین شکل ممکن میزبانی کرد.
اعزام ۴۶ ورزشکار ملایری به مسابقات کشوری
در این رابطه رئیس اداره ورزش و جوانان ملایر روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: ورزش این شهرستان به دوران اوج خود بازگشته و موفقیتها و اتفاقات خوبی را در کارنامه ورزشی خود ثبت و ضبط کرده است.
«حمیدرضا سپهرینیا» با اشاره به میزبانیهای موفق ملایر در مسابقات ورزشی و کسب مدالهای رنگارنگ در عرصههای ملی و جهانی، اعزام ۴۶ ورزشکار یا تیم در رشتههایی همچون هندبال، فوتبال، باستانی، رزمی، کشتی، شطرنج، کوهنوردی، بوکس، ووشو، والیبال و نجات غریق به مسابقات کشوری را از دیگر افتخارات ورزش ملایر عنوان کرد.
وی به اعزام ۱۲ ورزشکار در رشتههای کوهنوردی، هندبال، کاراته، بدنسازی، پرورش اندام و تکواندو به مسابقات آسیایی، بینالمللی و جهانی اشاره کرد و افزود: در این مدت ۵۰ اعزام به مسابقات استانی انجام شد که ورزشکاران موفقیتهای خوبی را در این مسابقات کسب کردند.
رئیس اداره ورزش و جوانان ملایر تعداد ورزشکاران سازمانیافته و بیمهشده سال گذشته این شهرستان را ۱۰ هزار و ۲۰۰ نفر عنوان کرد و گفت: در پنج ماه امسال ۶ هزار و ۳۰۲ ورزشکار شناسایی و بیمه شدند که از این تعداد، ۲ هزار و ۵۳۳ زن و سه هزار و ۷۶۹ مرد هستند که در مقایسه با سالهای گذشته رشد داشتیم.
سپهرینیا ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۱۶ هزار ورزشکار در این شهرستان فعالیت دارند که برخی از آنها ثبت و بیمه نشدهاند و تلاش ما بر این است که این ورزشکاران شناسایی و نسبت به بیمه آنها اقدام شود.
وی با بیان اینکه این تعداد ورزشکار ملایری در قالب ۴۰ هیات ورزشی فعالیت دارند، ادامه داد: از این تعداد، بیش از ۳۲ هیات ورزشی در این شهرستان به صورت ثابت فعالیت دارند و مابقی عملکردهای دورهای و فصلی دارند.
رئیس اداره ورزش و جوانان ملایر همچنین از افزایش سرانه ورزشی این شهرستان در دولت سیزدهم خبر داد و افزود: در حال حاضر سرانه ورزشی این شهرستان ۵۰ سانتیمتر مربع است که تا پایان سال این رقم افزایش خواهد یافت.
سپهرینیا وجود ۳۱ باب اماکن ورزشی دولتی و ۶۸ باب سالن ورزشی خصوصی در این شهرستان را از ظرفیتهای ورزشی ملایر برشمرد و بیان کرد: به همت شهرداری ملایر، ۹ ایستگاه ورزش همگانی فعال در سطح شهر داریم و دهمین ایستگاه نیز در پارک شقایق به زودی افتتاح خواهد شد.
تکمیل زمین چمن ازندریان؛ پس از ۱۲ سال وقفه
وی با اشاره به پیگیریهای انجام شده برای توسعه و احیای ایستگاههای ورزش همگانی در شهرهای ازندریان و جوکار، گفت: تمام تلاش ما طبق سیاستهای دولت سیزدهم، تکمیل پروژههای نیمه تمام ورزشی است که در این راستا یک باب سالن ورزشی در روستای توچغاز افتتاح شد.
رئیس اداره ورزش و جوانان ملایر یادآور شد: عملیات ساخت این سالن ورزشی ۱۲ سال با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصد متوقف شده بود که در دولت سیزدهم، سال گذشته به عنوان یکی از مطالبات مهم اهالی روستای توچغاز، به بهرهبرداری رسید.
رئیس اداره ورزش و جوانان ملایر: عملیات ساخت این سالن ورزشی ۱۲ سال با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصد متوقف شده بود که در دولت سیزدهم، سال گذشته به عنوان یکی از مطالبات مهم اهالی روستای توچغاز، به بهرهبرداری رسید.
سپهرینیا بیان کرد: در راستای تکمیل طرحهای نیمهتمام ورزشی، پروژه استخر ملایر و سالن باستانی زورخانهای در بلوار کریمخان زند از جمله پروژههای شاخص این شهرستان در دست اقدام است و هفته دولت زمین چمن مصنوعی "آقگل" و باشگاه ورزشی "قهرمان سه" توسط بخش خصوصی افتتاح خواهد شد.
به گفته وی؛ زمین چمن مصنوعی روستاهای دهنو علیآباد، انوج، آورزمان، کسب، زنگنه و دهنو آورزمان بیش از ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و زمین چمن مصنوعی روستای «کسب» نیز تا پایان امسال تکمیل و افتتاح میشود.
رئیس اداره ورزش و جوانان ملایر همچنین به تکمیل زمین چمن مصنوعی شهر ازندریان با بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی اشاره کرد و افزود: عملیات اجرایی این پروژه ۱۲ سال پیش آغاز شده و تلاش ما بر این است تا با حمایتهای دولت و تامین اعتبار بتوانیم این پروژه را که سالها بلاتکلیف مانده، تکمیل کنیم.
جذب ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای ۱۸ پروژه ورزشی ملایر
سپهرینیا جذب ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار ملی و عمرانی برای ۱۸ پروژه ورزشی طی سال گذشته را از دیگر دستاوردهای دولت سیزدهم در این شهرستان برشمرد و اظهار داشت: امسال نیز ۱۴۰ میلیارد ریال اعتبار در ردیف استانی برای ورزش این شهرستان مصوب شده است.
به گفته او؛ پس از ۶۰ سال ۹ انشعاب آب برای ورزشگاه تختی خریداری کردیم و انشعابات تفکیک شد که گامی مثبت برای توسعه این مکان ورزشی است.
رئیس اداره ورزش و جوانان ملایر همچنین به اجرای برنامههای فرهنگی و ورزشی طی سال گذشته در این شهرستان اشاره و بیان کرد: در مدت یاد شده ۴۰ مورد همایش و مسابقات ورزشهای همگانی از جمله همایش سوارکاری، همایش پیادهروی گرامیداشت شهدای ارتش و مسابقات مینی فوتبال جام پرچم در سطح این شهرستان برگزار شد.
سپهرینیا گفت: رویداد ورزشی جام پرچم با حضور۴۰ تیم از روستاهای این شهرستان سال گذشته برگزار شد که ملایر میزبان مراسم افتتاحیه و اختتامیه استانی این رویداد بود.
فعالیت ۴۴ خانه ورزش روستایی در ملایر
وی توسعه خانههای ورزش روستایی را یکی از موفقترین اقدامات در دولت سیزدهم برشمرد و اظهار داشت: در حال حاضر ۴۴ خانه ورزش روستایی در این شهرستان فعال است که نسبت به جمعیت، آمار بسیار خوبی است و در این حوزه وضعیت خوبی در کشور داریم.
رئیس اداره ورزش و جوانان ملایر به افتتاح خانه ورزش روستایی در روستای «منگاوی» اشاره و نسبت به تجهیز خانههای ورزش روستایی در تمامی روستاهایی که فضای مناسب برای ایجاد خانه ورزش داشته باشند، اعلام آمادگی کرد.
سپهرینیا به حوزه اشتغال که مورد تاکید دولت و در راستای تحقق شعار سال است، اشاره کرد و افزود: سال گذشته برای ۲۱ نفر در حوزه ورزش اشتغال ایجاد و ۱۵ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی تبصره ۱۸ به باشگاههای خصوصی پرداخت شد.
رئیس اداره ورزش و جوانان ملایر: طی پنج ماهه امسال نیز زمینه اشتغال برای ۱۵ نفر در حوزه ورزش ایجاد و در این رابطه ۱۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی تبصره ۱۸ پرداخت شد.
وی خاطرنشان کرد: طی پنج ماه امسال نیز زمینه اشتغال برای ۱۵ نفر در حوزه ورزش ایجاد و در این رابطه ۱۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی تبصره ۱۸ پرداخت شد.
وی تاکید کرد: در راستای توسعه فضاهای ورزشی و فعالیت بخش خصوصی، ۱۰ باشگاه ورزشی خصوصی در این شهرستان افتتاح شد و تعداد باشگاههای خصوصی این شهرستان به ۹۲ مورد رسید.
رئیس اداره ورزش و جوانان ملایر از دیگر برنامههای فرهنگی به ۱۵ مورد غبارروبی گلزار شهدا، برگزاری پنج یادواره شهدا، اجرای مسابقات ورزشی به مناسبتهای مختلف، دیدار و تجلیل از ۴۰ خانواده شهید، برگزاری جامهای نوروزی و ورزشی، برگزاری زنگ مقاومت و ایثار در زورخانه پوریای ولی و برگزاری مراسم گلریزان در همین زورخانه اشاره کرد.
سپهرینیا به برگزاری ۳۵ دوره آموزشی در حوزههای مختلفی همچون کارگاههای آموزشی، دورههای مربیگری، داوری، بازآموزی، مبارزه با مواد مخدر و کوهنوردی اشاره و بیان کرد: دوره مربیگری فوتبال A آسیا، مربیگری سطح یک فوتسال ایران و مربیگری کبدی درجه سه برای نخستین بار در ملایر برگزار شد.
بازگشت ورزش کشتی ملایر به روزهای اوج
وی ادامه داد: سال گذشته ۱۵ نفر از داوران و مربیان ملایری با دعوتنامه فدراسیون به مسابقات لیگهای دسته یک و ۲ کشور و همچنین مسابقات قهرمانی کشور اعزام شدند.
رئیس اداره ورزش و جوانان ملایر با اشاره به برگزاری جام رمضان در چهار بخش از ابتدای سالجاری تاکنون، ارتقای چشمگیر جایگاه ورزش کشتی قهرمانی ملایر را یکی از افتخارات برشمرد و گفت: کشتیگیران ملایری موفق به کسب سهمیه حضور در جام تختی شدند و در رده نونهالان ۹ مدال کشوری طلا، نقره و برنز و هشت کشتیگیر نیز به مسابقات کشوری اعزام شدند.
سپهرینیا از دیگر افتخارات ورزش ملایر به کسب مقام دوم مسابقات شطرنج در غرب کشور توسط شطرنجبازان ملایری اشاره و اظهار کرد: "فاطمه بیات" با کسب مدال طلا مسابقات شطرنج، به عنوان تنها نماینده ملایر سهمیه بازیهای آسیایی هانگژو را کسب کرد.
به گفته وی؛ هم اکنون دوران شکوفایی ورزش ووشو شهرستان ملایر است و ۱۸ ورزشکار پسر و ۳۱ ورزشکار دختر ملایری موفق به کسب مدالهای استانی ووشو شدند و به تازگی ملایر میزبان مسابقات قهرمانی ووشو کشور با حضور ۳۲۵ ورزشکار و ۱۷ تیم از استانهای کشور بود.
ملایر صاحب پیست مورتورسواری میشود
رئیس اداره ورزش و جوانان ملایر با اشاره به کسب مقام اول و سوم استان در رشته دوچرخه سواری آقایان توسط ورزشکاران ملایر، از فعالیت ۲ ایستگاه دوچرخه سواری بانوان در پارک بانوان موقوفه "حاج نظر نصیری" واقع در بلوار شهید تاجوک و پارک بانوان موقوفه شادروان سیفالدوله خبر داد.
سپهرینیا همچنین از فعال شدن هیات موتورسواری این شهرستان طی سالجاری خبر داد و یادآور شد: به دنبال توسعه این ورزش و راهاندازی پیست موتورسواری در ملایر هستیم.
وی به فعالیت ۲۶۸ پایگاه اوقات فراغت در فصل تابستان امسال اشاره و پیشبینی کرد: بیش از ۱۷ هزار نفر تا پایان تابستان در رشتههای مختلف ورزشی در کلاسهای اوقات فراغت شرکت کنند.
به گزارش ایرنا؛ شهرستان ملایر بیش از ۱۰ هزار ورزشکاران سازمانیافته دارد و یکی از قطبهای ورزش استان و کشور در رشتههایی همچون کشتی، ووشو، هندبال، فوتسال، شنا، شطرنج، باستانی و کبدی است.
نظر شما