محمد مشیرپناهی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به اقدامات انجام شده در راستای سرمایه گذاری و تسهیل در این مهم اشاره و اظهار کرد: تاکنون ۴۲ مورد فرصت سرمایه گذاری در استان تهیه شده و ۱۵ مورد آن هم به روزرسانی شده است.
وی با اشاره به اینکه سامانهای در وزارت اقتصاد و دارایی طراحی شده و فرصت های سرمایه گذاری در آن بارگذاری شده است، افزود: یکی از مشکلات حوزه سرمایهگذاری استان به کمبود زمین برمی گردد و برای رفع این مسئله استاندار ایده صدور مجوز بی نام را ارائه کردند و این اقدام هم توسط ادارات ذیربط اجرایی شده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی کردستان از صدور ۲۱ مورد مجوز سرمایه گذاری بی نام در استان خبر داد و گفت: با صدور این مجوزها که زمین مورد نیاز و استعلام های لازم در خصوص آنها انجام و بستر حضور سرمایه گذار فراهم شده است.
مشیرپناهی با بیان اینکه ۵۵ مورد دیگر مجوزهای بی نام در استان به زودی صادر می شود، بیان کرد: با توجه به محدودیت زمین در شهرکهای صنعتی استان با همکاری اداره کل منابع طبیعی اقدام به شناسایی ۲۵۰ لکه از اراضی ملی فاقد شرایط لازم هم چون نبود معارض و نزدیکی به زیرساخت ها کردیم.
وی ادامه داد: دستگاه های دارای ظرفیت سرمایه گذاری در استان از جمله ادارات کل صنعت، معدن و تجارت، میراث فرهنگی و گردشگری و سازمان جهاد کشاورزی استان برای صدور مجوز بی نام، خواسته می شود طرح های خود را اعلام کنند که جهاد کشاورزی استان آمادگی خود را برای ۵۵ مورد اعلام کرده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی کردستان با بیان اینکه این اداره کل نقش حمایت، هدایت و تسهیل گری را در بخش اقتصادی استان دارد، اظهار کرد: کارها و استعلامات مربوط به مجوز سرمایه گذاری خارجی توسط مرکز سرمایهگذاری استان به نمایندگی از سازمان سرمایه گذاری کمک های اقتصادی و فنی ایران انجام می شود.
مشیرپناهی با بیان اینکه مقدمه تولید انجام سرمایه گذاری به ویژه در حوزه خارجی است، بیان کرد: تاکنون مصوبه ۱۹ سرمایه گذار خارجی با ۶۵۰ میلیون دلار سرمایه گذاری در استان صادر شده است.
وی با اشاره به اینکه متقاضیان سرمایه گذاری خارجی تا ۶ ماه فرصت ورود و ثبت سرمایه خود را دارند، ادامه داد: از جمله سرمایه گذاری های خارجی انجام شده در استان می توان به معدن طلای زرکوه، توتون آپادانا و سنه سنتر اشاره کرد.
نظر شما