به گزارش ایرنا، بابک سوری روز دوشنبه در دیدار فرماندار کامیاران به منظور هماهنگی در خصوص راهاندازی مرکز نوآوری در این شهرستان، اظهار کرد: مراکز رشد مریوان، قروه و بیجار و همچنین مراکز نوآوری شهرستانهای سنندج، مریوان، دیواندره، سقز و بیجار در این راستا ایجاد شده و امیدواریم در آینده نزدیک با تعامل و همراهی مسئولان شهرستان کامیاران، این مرکز راهاندازی و اهداف مد نظر محقق شود.
وی با تاکید بر سیاست گسترش پارک علم و فناوری کردستان و فرهنگ نوآوری و فناوری به تمامی نقاط استان، افزود: از افراد صاحب ایده و شرکتهای دانشبنیان در راستای تولید و اشتغال حمایت خواهد شد.
رئیس پارک علم و فناوری کردستان توسعه مراکز نوآوری و فناوری را مبنای توسعه دانست و بیان کرد: نیروی انسانی کارآفرین و ایجاد واحدهای تحقیق و توسعه، از مشخصههای راهاندازی مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری، توسعه فناوریهای نوین و دانشگاههای کارآفرین از الزامات توسعه است.
سوری با اشاره به نقش پارک علم و فناوری در توسعه استان، ادامه داد: تبدیل دانش به تولید و ایجاد اشتغال پایدار ۲ نقشی است که برای پارک علم و فناوری مورد انتظار است.
فرماندار شهرستان کامیاران هم با اشاره به موقعیت مکانی و جغرافیایی این شهرستان و وجود نیروی انسانی بالقوه جوان نخبه و توانمند و اهمیت نوآوری در تولید و کسب و کارها، گفت: راهاندازی مرکز نوآوری و استفاده از پتانسیلهای پارک علم و فناوری استان به منظور حمایت از ایدهها و طرحهای خلاق در راستای ایجاد اشتغال حائز اهمیت است.
کیانوش ثقفی نیا با تاکید بر همکاری ادارات شهرستان با مرکز نوآوری و فناوری کامیاران در جهت پیشبرد اهداف پارک علم و فناوری، افزود: مرکز نوآوری و فناوری شهرستان کامیاران باید در حل مشکلات در شهرکهای صنعتی و واحدهای تولیدی نیز ورود کند.
فرماندار شهرستان اظهار امیدواری کرد با راهاندازی این مرکز در کامیاران خدمات و محصولات دانش بنیان تجاریسازی شود.
مهدی ولیئی مدیر آموزش و پروش کامیاران هم با اشاره به رسالت پارک علم و فناوری در ارتباط و همکاری با نخبگان و دانش آموزان مستعد و فراهم کردن بسترهای لازم برای توسعه و ارتقای سطح علمی و آموزشی، افزود: آموزش و پرورش به عنوان بخش مهمی از این کار تعامل لازم را به منظور جهشهای پژوهشی و راهاندازی کسب و کارهای نوین با محوریت استعدادهای جوانان به ویژه دانشآموزان خواهد داشت.
نظر شما