به گزارش خبرنگار ایرنا، میرهاشم موسوی روز شنبه در آیین آغاز عملیات اجرایی ساخت بیمارستان ۱۹۷ تختی رسول اکرم (ص) در هشتگرد و افتتاح طرحهای مدیریت درمان استان البرز افزود: بیش از ۵۰ هزار برنامهریزی جدید برای راهاندازی تختهای بیمارستانی در کشور صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه معیار و مبنای ارزیابی مدیران در دولت سیزدهم خدمت به مردم است، ادامه داد: با مرور اقدامهای مردمی دولت آیتالله سیدابراهیم رئیسی، اعلام میکنیم که میتوان از بحرانها بیرون رفت و خدمت به مردم را در حکمرانی دینی از خرد تا کلان ارتقا و کیفیت بخشید.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی خاطر نشان کرد: رشد مثبت چهار درصدی اقتصاد و کاهش ۱۰ درصدی رشد نقدینگی اعدادی است که آثار آن به زودی در زندگی مردم آشکار خواهد شد.
وی ادامه داد: کاهش ناترازیها در دولت سیزدهم حاصل راهبردهای دقیق و هدایتهای شخص رییس جمهور بود.
موسوی اضافه کرد: ضریب پوشش بیمههای اجتماعی در کشور در حالی حدود ۷۴ درصد است که پیش از انقلاب ۲۳ درصد مردم تحت پوشش بودند.
پوشش رایگان بیمه سلامت ۱۲ میلیون نفر در دولت سیزدهم
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: برای پاسخ به نیازهای مردم ۱۲ میلیون نفر در دولت انقلابی و مردمی سیزدهم تحت پوشش رایگان بیمه سلامت قرار گرفتند و پیشبینیها در این خصوص محقق شد.
وی افزود: هر ماه ۴۰ تا ۵۰ هزار میلیارد ریال کسری نقدینگی فقط برای پرداخت حقوق بود که در دولت قبلی با قرض گرفتن از بانک ها جبران میشد.
موسوی ادامه داد: اکنون با تلاشهای دولت انقلابی ۴۰۰ هزار میلیارد ریال تعهدات ماهانه مجموعه تامین اجتماعی بدون ایجاد بدهی به بانک و پرداخت سود محقق میشود.
به گفته وی، دولت برای جبران بدهیهای گذشته و با رویکرد آیندهسازی، بهترین بنگاه های زودبازده کشور را به سازمان تامین اجتماعی واگذار کرد.
وی افزود: در بخش مصارف ۵۲ هزار میلیارد ریال کنترل درآمدی صورت گرفت و بیش از ۲ میلیون نفر در ۲ سال اخیر به افراد تحت پوشش بیمه های اجتماعی کشور اضافه شد.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی کشور بیان کرد: اکنون سازمان تامین اجتماعی در کشور ۵۷ طرح در حال پیشرفت دارد که بخشی نیز در استان البرز است.
وی افزود: حدود ۴۰۰ قلم داروی جدید طی ۲ و نیم سال اخیر تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفت و صندوق بیماری های صعبالعلاج و درمان ناباروری تشکیل شد.
موسوی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی ساخت بیمارستان رسول اکرم(ص) در هشتگرد، گفت: گره جانمایی و ایجاد این بیمارستان با پیگیریهای استانی باز شد و در خصوص تامین اعتبارات ساخت و راه اندازی هیچ مانعی وجود ندارد، همچنین سه پروژه درمانی نیز تا پایان سال مورد بهرهبرداری قرار میگیرد.
دولت سیزدهم اراده ای قوی برای جبران سرانه های عقب مانده دارد
همچنین استاندار البرز گفت: در دولت سیزدهم اراده ای قوی برای جبران سرانه های عقب مانده شکل گرفته و این اهتمام در استان نیز دوچندان شده است.
مجتبی عبداللهی افزود: مجموعه خانواده تامین اجتماعی در استان البرز حائز رتبه ها و دستاوردهای بسیار خوبی در این حوزه شده است.
وی ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی با مجموعه ای بزرگ، خدمات ویژهای را در کشور ارائه میکند و در این مسیر فراز و نشیبهای فراوانی در تامین اعتبارات و هزینهها دارد.
به گفنه وی، دولت بابت خدمات دریافتی همواره دیونی دارد و برای جبران آن چندین شرکت وابسته را به تامین اجتماعی واگذار کرده است.
وی بیان کرد: سرانههای بهداشتی و درمانی استان البرز به نسبت جمعیت از استان سیستان و بلوچستان نیز ضعیفتر است.
استاندار البرز تاکید کرد: استان با رشد سالانه بیش از ۱۰۰ هزار نفر به دلیل حضور مهاجران همواره از تامین زیرساختهای متناسب باز مانده بنابراین انتظار میرود که شوراها و شهرداری ها در راستای ارتقا سرانه های بهداشتی و درمانی نسبت به اعطای پروانه ساخت رایگان اقدام کنند.
عبداللهی گفت: همه باید در کنار هم قرار بگیریم تا به مردم بهترین خدمات را ارایه دهیم، از این رو انتظار می رود طرح بیمارستان هشتگرد در کمتر از سه سال آماده بهرهبرداری شود تا مردم هر چه سریع تر از خدمات بهداشتی و درمانی آن برخوردار شوند.
در این آیین، به پیشنهاد استاندار البرز بیمارستان ۱۹۷ تختی هشتگرد مزین به نام رسول اکرم (ص) شد.
نظر شما