مریم تاکی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: متوسط تردد ساعتی در جاده های استان اصفهان در مدت یاد شده به ۳۹۶ خودرو رسیده است که نسبت ۶ ماه اول سال قبل حدود ۲ درصد کاهش یافته است.
وی افزود: متوسط تردد روزانه وسایل نقلیه سبک نیز در ۶ ماه سال جاری نسبت به بازه مشابه سال گذشته ۲ درصد کاهش داشته و مجموع تردد خودروهای پلاک استان اصفهان در سایر استانها ۱۹۲ میلیون و ۱۱ هزار و ۱۵۸ پلاک بوده است.
تاکی بیان کرد: بیشترین تردد وسایل نقلیه در ساعت اوج در ۶ ماه نخست سال جاری در ۱۲ فروردین با تردد ۶ هزار و ۱۲۹ خودرو در آزادراه کاشان ، قم و کمترین تردد در چهارم فروردین با تردد ۱۵۸ وسیله نقلیه در مسیر انارک به جندق ثبت شده است.
رییس مرکز مدیریت راههای اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای با اشاره به افزایش پنج درصدی تردد ورودی به استان و چهار درصدی خروجی در نیمه اول سال جاری نسبت به بازه مشابه سال گذشته، گفت: تردد ورودی به استان در مدت یاد شده از ۱۷ میلیون و ۵۵۶ هزار و ۷۹۲ به ۱۸ میلیون و ۴۴۰ هزار و ۸۷۶ تردد و خروجی از استان از ۱۷ میلیون و ۹۰۰ هزار و ۳۵۶ تردد به ۱۸ میلیون و ۷۲۱ هزار و ۵۶۳ ثبت شده است.
وی اضافه کرد: درصد تردد ناوگان سنگین ۴۲.۱۹ درصد از کل تردد گزارش شده است که نسبت به بازه مشابه سال قبل حدود ۶ درصد کاهش یافته، همچنین سرعت متوسط در جادههای استان در ۶ ماه نخست امسال، ۸۸.۲ کیلومتر بر ساعت گزارش شده است که نسبت به بازه مشابه سال قبل پنج درصد کاهش داشته است.
تاکی بیان کرد: بیشترین تردد به ترتیب در جادههای پنج شهرستان اصفهان، لنجان، مبارکه، فلاورجان، نجف آباد و شاهین شهر و میمه و بیشترین متوسط سرعت به ترتیب در جادههای پنج شهرستان شهرضا، نطنز، فلاورجان، کاشان و گلپایگان به ثبت رسیده است.
رییس مرکز مدیریت راههای استان اصفهان گفت: بیشترین تردد به ترتیب در جادههای اصفهان-بهارستان(رفت و برگشت) اصفهان – زرین شهر (رفت و برگشت)، اصفهان- شهرضا، آزادراه اصفهان – زرین شهر(فلاورجان) (رفت و برگشت) و شهرضا – اصفهان(سه راهی مبارکه) (رفت و برگشت) گزارش شده است. همچنین بیشترین درصد تردد ناوگان سنگین به ترتیب در مسیر رامشه – ابرکوه (رفت و برگشت)، خور- انارک (رفت و برگشت)، عقدا – نائین (رفت و برگشت)، دلیجان – میمه (رفت و برگشت) و انارک – نائین (رفت و برگشت) ثبت شده است.
وی خاطرنشان کرد: بیشترین درصد تخلف سرعت نیز در جادههای فولادشهر - دیزیچه، انارک- جندق (رفت و برگشت)، گلپایگان – دهق (خنداب) (رفت و برگشت) و داران – چادگان (رفت و برگشت) ثبت شده است.
وی با بیان اینکه ۴.۵۸ درصد از پلاکهای مشاهدهشده در استان در ۶ ماه نخست سال جاری مربوط به تردد پلاکهای بومی بودهاست، تصریح کرد: پلاکهای استانهای تهران، فارس، چهارمحال بختیاری، یزد و کرمان به ترتیب با ۸.۵،۹.۶، ۷.۴، ۹.۲ و ۲ درصد بیشترین سهم تردد غیر بومی را در استان اصفهان داشته اند.
تاکی افزود: پراکنش خودروهای پلاک اصفهان به ترتیب در استانهای قم، تهران، مرکزی، فارس و چهارمحال بختیاری به ترتیب ۶.۸، ۵.۷، ۹.۳، ۸.۳ و ۵.۳ درصد است.
رییس مرکز مدیریت راههای اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اصفهان گفت: پلاک غیربومی در ۶ ماه سال جاری ماندگاری بیش از یک روز در استان اصفهان داشته اند و سهم ماندگاری ۱ تا ۲ روز، ۲ تا ۳ روز، ۳ تا ۴ روز و ۴ تا ۵ روز برای خودروهای غیر بومی به ترتیب ۹، ۶، ۴ و ۳ درصد بوده است.
نظر شما