«سلمان اسماعیلی» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا در خصوص آخرین وضعیت شهرک گلخانهای گنبد اظهار داشت: حمایت از تولیدکنندگان و بخش کشاورزی سر لوحه مدیران این شهرستان است و گرههای کور دهها ساله بسیاری از پروژهها در دولت سیزدهم حل شد.
وی ضمن تاکید بر ضرورت رعایت انصاف در اعلام نظرها،خاطرنشان کرد: شرکت شهرکهای کشاورزی استان همدان در سالیان گذشته سه پروژه همچون شهرک گلخانه گنبد در شهرستان ملایر داشت که به دلایل متعدد همچون فقدان یا ضعف مطالعات کارشناسی و پیگیریهای لازم هر سه با مشکلاتی مواجه بوده است.
فرماندار ویژه ملایر افزود: یکی از این پروژهها، شهرک گلخانهای حرمآباد است که بعد از ۲۲ سال وقفه و معطلی به تازگی مشکل صدور اسناد مالکیت ۱۷ واحد مستقر در آنرا حل کردیم و گام مهمی در حمایت از سرمایهگذاران این شهرک برداشته شد.
اسماعیلی ادامه داد: پروژه دیگر شهرک دامپروری کرتیلآباد است که با وجود مشکلات متعدد زیرساختی و فقدان شرایط قانونی لازم، امکان صدور پروانه برای ۱۱ واحد مستقر در آن وجود نداشت.
صدور پروانه بهره برداری برای سرمایه گذاران شهرک گلخانه ای کرتیل آباد پس از ۱۶ سال
به گفته وی، مشکلات عدیدهای برای سرمایهگذاران این شهرک ایجاد شده بود که با پیگیریهای مستمر، مشکلات شهرک کرتیلآباد نیز مرتفع و پروانه بهرهبرداری آنها بعد از ۱۶ سال صادر شد.
معاون استاندار همدان، شهرک گلخانهای گنبد را پروژه سوم و مهم شرکت شهرکهای کشاورزی استان در این شهرستان عنوان کرد و گفت: با وجود اینکه عملیات اجرایی این شهرک در سال ۱۳۹۸ آغاز شده است اما با مشکلات عدیدهای در روند اجرا مواجه شد.
اسماعیلی تصریح کرد: این پروژه در دولت قبل به دلیل ضعف مفرط کارشناسی و مطالعات فنی اولیه، اشتباه در انتخاب پیمانکاران، کمبود اعتبار، وجود معارضان محلی، فقدان راه دسترسی، برق و گاز عملاً متوقف شد و به همین دلایل پیشرفت لازم را نداشته است.
وی همچنین گفت: به همین منظور در آخرین نشست، شرکت شهرکهای کشاورزی اعلام کرد تا حل قطعی مشکل پروژه و جهت تسریع و حمایت از سرمایهگذاران فعلی، امکان واگذاری زمین مناسب در محل دیگری فراهم است.
فرماندار ویژه ملایر یادآور شد: شهرک گلخانهای گنبد جزو پروژههای شرکت شهرکهای کشاورزی ایران و دارای اعتبارات ملی است و این شرکت هیچ رده شهرستانی نیز ندارد.
اسماعیلی تاکید کرد: با این وجود و در جهت حمایت از سرمایهگذاران و پیشرفت کار، پرونده پروژه در دهها جلسه ستاد تسهیل، ستاد گلخانهها، شورای تامین و جلساتی در فراجا و دادستانی ملایر، روستای گنبد و حتی شرکت شهرکهای کشاورزی ایران مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات و حمایتهای لازم همچون تامین امنیت پروژه و معاضدتهای قضایی تمهید شده است.
وی با تاکید بر اینکه شرکت شهرکهای کشاورزی باید اقدامات قانونی را در راستای حل مشکلات سرمایه گذاران انجام دهد،خاطرنشان کرد: بیانصافی است تبعات ناشی از سهلانگاری در این حوزه و کمکاری مسوولان قبلی به مدیران شهرستانی نسبت داده شود و در عین حال، تکرار و اصرار بر اشتباه دیگران را به نفع تولید و سرمایهگذاران شهرک گلخانهای گنبد نمیدانیم.
نظر شما