به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی پاک طینت روز چهارشنبه به رسانه ها ابراز کرد: با برنامه ریزی صورت گرفته در شرکت، در ایام پیک سال جاری برای یکهزار و ۵۲۰ ساختمان اداری در استان سمنان با روش هایی نظیر به حداقل رساندن روشنایی ساختمان های اداری کاهش حداقل ۶۰ درصدی سامانه سرمایشی و سایر روش های مدیریت مصرف برق، کاهش مصرف پیشبینی و محقق شد.
وی افزود: بازدید میدانی از ادارات با هدف نظارت و پایش مصرف برق، بانک ها و نهادهای عمومی، در مدار آوردن دیزل ژنراتور مشترکان در ساعات اوج بار، ارسال نامه اخطار و برگزاری همایش های مدیریت مصرف برق در بخش اداری، از جمله مهمترین اقدامات در حوزه فرهنگ سازی کاهش مصرف برق بخش مشترکان اداری استان بوده است.
پاک طینت افزود: برخی اقدامات بازدارنده نیز برای ادارات نظیر ارسال نامه اخطار به دستگاه هایی که از میزان تعیین شده تخطی داشتند و قطع برق تعدادی از دستگاه های اجرایی و بانک های پرمصرف شهرستان ها به منظور کنترل روند مصرف در این بخش انجام شد.
وی خاطرنشان کرد: به منظور ترویج و تشویق مشترکان اداری که الزامهای مفاد بخشنامه هیات وزیران را در این اوجمصرف تابستانه را رعایت کردند و بیشترین کاهش مصرف را نسبت به سال گذشته رقم زده باشند، در مراسمی قدردانی می شود.
۴۵ درصد از انرژی برق در استان سمنان در بخش صنعت مصرف میشود و این بخش حدود ۱.۵ درصد از مشترکان را شامل میشود. پاداش همکاری سال گذشته برای مدیریت مصرف در تمام تعرفهها حدود ۱۲ میلیارد تومان بود که حدود ۹ میلیارد تومان به بخش صنعت اختصاص یافت.
۷۰ درصد بار مصرف برق در استان سمنان رویتپذیر محسوب میشود و از این میزان حدود ۱۰ درصد از مصرف کنترلپذیر هستند که سهم بخش صنعت از این کنترلپذیری ۳۵۳ عدد کنتور است.
به گزارش ایرنا، ۷۶ و ۱۹ صدم درصد مشترکان استان سمنان مربوط به تعرفه خانگی، پنج و ۹۹ صدم درصد مربوط به بخش عمومی، یک و ۷۵ صدم درصد مربوط به بخش کشاورزی، یک و ۴۲ صدم درصد مربوط به بخش صنعت، ۱۴ درصد مربوط به بخش تجاری و ۵۹ صدم درصد هم مربوط به بخش روشنایی معابر است.
حدود ۴۰۰ هزار مشترک برق از خدمات شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان بهرهمند هستند.
نظر شما