احمدرضا رییسزاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این طرح متشکل از گیاهان دارویی مقاوم به کم آبی مانند زعفران، گل محمدی و زرشک و متناسب با اقلیم استان بوده است.
وی اضافه کرد: از آنجا که استان اصفهان دارای مناطق مختلف جغرافیایی همچون خشک و بیابانی و کوهستانی است، طرح یاد شده در تمام شهرستان های استان اجرا شد.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان تصریح کرد: با توجه به کمبود منابع آبی در استان، گسترش طرح های مرتبط با گیاهان دارویی به ویژه گیاهان مقاوم با کم آبی، راهکار مناسبی برای توسعه صنعت کشاورزی محسوب میشود.
رییسزاده با اشاره به صادرات یکهزار و ۱۹۶ تن، به ارزش ۲ میلیون دلار از انواع گیاهان دارویی به دیگر کشورها در سال گذشته، افزود: گیاهان دارویی محصول مناسبی برای صدور به دیگر کشورها و ارزآوری است و در صورت حمایت از این صنعت و توسعه هرچه بیشتر، اشتغالزایی مناسبی را هم به همراه خواهد داشت.
وی خاطرنشان کرد: ۲ هزار واحد سنتی و ۳۰ واحد صنعتی در بخش فرآوری، بستهبندی و صادرات با تولید ۶۵ هزار تن گیاه دارویی در این خطه فعالیت دارند که در صورت ارائه تسهیلات می توان تعداد آنها را افزایش داد.
مجموع اراضی زراعی قابلکشت استان اصفهان حدود ۴۸۵ هزار هکتار است که در سالهای نرمال از حیث بارش حدود ۷۰ درصد آن به کشت محصولات زراعی مانند انواع غلات، حبوبات و محصولات علوفهای، جالیزی و انواع سبزی و صیفی اختصاص مییابد.
نظر شما