به گزارش ایرنا از روابط عمومی هلال احمر اردبیل ، عزیز ارشادیان روز سهشنبه در جلسه کارگروه تخصصی امداد و نجات و آموزشهای همگانی برای مقابله با سوانح و حوادث احتمالی بهمناسبت هفته پدافند غیرعامل اظهار کرد: لازم است پدافند غیرعامل به شکل جدی و تخصصی در استان دنبال شود. چرا که پدافند غیرعامل صرفا به معنای مقابله با حملات شیمیایی و پرتویی نیست ، بلکه در تمام ابعاد زندگی ما نمود دارد.
وی ادامه داد: در جلسات متعددی که تاکنون انجام شده به نکته نظر یکسان از سوی دستگاههای متولی نرسیدایم ، طوری که قبل از هرگونه حادثه احتمالی در استان باید آمادگی لازم وجود داشته باشد. چرا که ایمنی در امدادرسانی مساله مهمی است.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اردبیل با بیان اینکه بخشی از ایمنی در حوادث به آمادگی مرتبط است، خاطرنشان کرد: انتظار میرود در هفته پدافند غیرعامل دستگاههای ذیربط به وظایف خود عمل کرده و برنامهریزی در راستای اهداف کارگروه پدافند غیرعامل را پیگیری کنند.
آموزش و برنامهریزی مهمترین گام در پدافند غیرعامل است
زیبانژاد ، نماینده پدافند غیرعامل استان اردبیل نیز در این جلسه گفت: جمعیت هلال احمر استان اردبیل تاکنون در شرایط بحرانی فراتر از مسئولیت خود عمل کرده و به عبارتی خط شکن بوده که جای تقدیر دارد.
وی افزود: انتظار میرود اهمیت پدافند غیرعامل در بخشهای مختلف تبیین و جلسات آن از سوی دستگاهها به صورت پررنگ برگزار شود.
وی ادامه داد: آموزش و برنامهریزی مهمترین بحث و گام اساسی در بحث پدافند غیرعامل بوده و لازم است با تلاش و همدلی دستگاههای متولی اقدامات لازم به صورت عملیاتی اجرا شود.
استان اردبیل از جمله ۱۰ استان کشور در زمینه فراوانی وقوع حوادث طبیعی به شمار میرود و هر از گاهی بروز حادثههایی مانند زمین لرزه ، رانش زمین ، سیل ، خشکسالی ، صاعقه ، طوفان ، سرمازدگی ، برف سنگین ، سرما و یخبندان شدید خسارت و تلفاتی برجای میگذارد.
این استان ۵۰ هزار امدادگر آموزشدیده برای بکارگیری در حوادث احتمالی غیرمترقبه دارد.
نظر شما