«پارکوپولو» برنامه‌ای جامع برای کمک به توسعه گردشگری استان سمنان است

سمنان - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان با اشاره به رونمایی از نخستین برنامه الکترونیکی(اپلیکیشن) جامع گردشگری این استان با نام «پارکوپولو»، گفت: معرفی ظرفیت‌ها و جاذبه‌ها رکن مهم در رونق گردشگری است که این برنامه کاربردی یکی از ابزار این هدفگذاری محسوب می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد رضا صادقی شامگاه چهارشنبه در آیین رونمایی از اولین اپلیکیشن جامع گردشگری استان سمنان «پارکوپولو» در مجتمع نقش جهان سمنان افزود: استان سمنان از جاذبه‌های گردشگری دیدنی و ارزشمند مختلفی بهره‌مند است که باید به بهترین شکل ممکن و از روش‌های مختلف همچون اپلیکشین پارکوپلو معرفی شود تا گردشگری رونق یابد.

وی اضافه کرد: استان سمنان در صنعت گردشگری هنوز به جایگاه واقعی خود نرسیده است و به عنوان مثال سمنان با داشتن کویری جذاب، ظرفیتی مناسب برای ستاره‌نگری و رصد نجومی است، اما به خوبی معرفی نشده است.

وی با بیان اینکه سمنان مهد عارفان و علما است، افزود: معرفی سمنان در این زمینه به خوبی انجام نشده است، سمنان استانی فرهنگی و میزبان شمار زیادی دانشجو و استادان است و این افراد سفیران خوبی برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری استان سمنان هستند.

صادقی با اشاره به ظرفیت استان سمنان در زمینه صنایع دستی و بناهای تاریخی مانند کاروانسراها، افزود: معرفی جاذبه ها لازمه جذب گردشگر است و باید مورد توجه باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان گفت: شعار «تبدیل استان سمنان به بهشت اقتصادی و گردشگری» در دستور کار حوزه اقتصادی استان قرار دارد.

صادقی ادامه داد: تبدیل استان سمنان به قطب فناوری به عنوان یکی از اولویت ها با پیش‌بینی اقدامات لازم در دستور کار قرار دارد.

وی بیان کرد: توجه به اقتصادی کردن گردشگری در حوزه‌های مختلف از جمله گردشگری خانواده، گردشگری سلامت، گردشگری غذا، از دیگر اولویت‌های مدیریت استان سمنان است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان تصریح کرد: تلاش ها، اقدامات، ابتکارات و موفقیت‌های ارزشمندی در استان سمنان در حوزه گردشگری به دست آمده که تداوم خواهد داشت.

رونق گردشگری با معرفی جاذبه‌ها پیگیری می‌شود

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان هم در این آیین گفت: استان دارای جاذبه‌های گردشگری منحصر به فرد است و برای رونق گردشگری باید معرفی جاذبه‌ها بیش از پیش مورد توجه باشد.

امیر کرم‌زاده ادامه داد: اپلیکیشن «پارکوپولو» تلاشی برای معرفی جاذبه‌های گردشگری استان سمنان است، اما برای رونق گردشگری در این استان بخش‌های مختلف باید پای کار باشند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان اشاره به اینکه صنعت گردشگری نقش مهمی در ایجاد فرصت‌های شغلی و رونق اقتصادی دارد، افزود: طرح‌های مختلفی با جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در حوزه گردشگری استان در حال اجرا است.

گزارش خبرنگار ایرنا، استان سمنان دارای بیش از یک هزار و ۸۳۳ اثر تاریخی، فرهنگی، طبیعی و معنوی شناسایی شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha