پیشنهاد  رئیس اتاق بازرگانی فارس پیرامون معافیت پیمان‌ سپاری بخش کشاورزی

شیراز- ایرنا- رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی فارس پیشنهاد داد : بخش کشاورزی و صنایع و فرآورده‌های تبدیلی از قانون پیمان سپاری ارزی معاف شوند.

به گزارش ایرنا، محمد صادق حمیدیان،روز شنبه در نشست کارشناسی میز ملی انار در شیراز افزود: الان یک فرصت استثنایی پیش رو داریم و آن اینکه به این مهم در جریان رسیدگی به قانون بودجه سال ۱۴۰۳ توجه شود.

وی ادامه داد: بنابراین ضرورت دارد که بحث پیمان سپاری در حوزه صادرات به طور عام و پیمان سپاری در حوزه صادرات محصولات کشاورزی و تبدیلی به طور خاص مورد تولد مجلس قرار گیرد.

پیشنهاد  رئیس اتاق بازرگانی فارس پیرامون معافیت پیمان‌ سپاری بخش کشاورزی

اصلاح الگوی کشت ضروری و نیازمند برنامه‌ریزی اساسی است
نماینده مردم شهرستان های نی‌ریز، استهبان و بختگان در مجلس شورای اسلامی هم گفت: اصلاح الگوی کشت با توجه به بروز تنش و بحران آبی در اکثر نقاط استان امری ضروری و نیازمند برنامه ریزی دقیق و اساسی است.

فرهاد طهماسبی افزود: به رغم ضرورت انجام این کار اما به نظر می رسد که هنوز به این باور نرسیده ایم که کمبود آب جدی است و اکثر شهرها و روستاهای ما با بحران آب آشامیدنی مواجه هستند.

وی، برداشت بی رویه از منابع آب های زیرزمینی، تغییر اقلیم و کاهش بارندگی را از جمله دلایل بروز بحران کم آبی و خشکسالی دانست و ادامه داد: برنامه‌ریزی های نادرست و غلط و کوتاهی برخی کشاورزان در استفاده مناسب و بهینه از منابع آبی نیز سبب شده که امروز بحران آب به یک مساله جدی بدل شود.

او اظهار کرد: در زمینه صادرات برخی محصولات کشاورزی از جمله انار وجود برخی لابی ها و رانت ها باعث شده که امروز و در فصل برداشت انار می بینیم که وانت بارها هر کیلو انار که برای تولید آن حجم زیادی آب مصرف شده را به قیمت بسیار پایین می فروشند.

نماینده مردم شهرستان های نی‌ریز، استهبان و بختگان در مجلس شورای اسلامی گفت: در این میان عده ای تاجر نما و صادر کننده نما شرایطی را فراهم می کنند که بیشترین منافع عاید خودشان شود در حالی که در چنین شرایطی نیاز است که دولت به شکل جدی به این امر ورود کند و اجازه ندهد که حق کشاورزان پایمال شود.

طهماسبی افزود: باید در فصل برداشت محصولات کشاورزی و باغی مانند انار، انجیر و پسته، برنامه ریزی لازم انجام شود که کشاورز و باغدار بتواند محصول خود را به قیمت مناسب عرضه کند و به طور مستقیم به دست مصرف کننده برساند.

وی، ضمن تاکید بر لزوم راه اندازی صنایع تبدیلی و فرآوری محصولات کشاورزی و باغی گفت: یک مانعی که در این مسیر پیش روی کشاورز و باغدار وجود دارد بحث تامین نقدینگی است که می توان در قالب تسهیلات در اختیار آنها قرار داد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha