نجات سه قلاده خرس گرفتار شده در استخر آب کشاورزی در دنا

یاسوج- ایرنا- مدیرکل حفاظت محیط‌زیست کهگیلویه و بویراحمد گفت: محیط بانان موفق شدند سه قلاده خرس قهوه ای گرفتار شده در استخر آب را صحیح و سالم نجات دهند.

اسلام جاودان خرد روز جمعه در جمع خبرنگاران کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار کرد: عصر روز گذشته مردم طبیعت دوست یکی از روستاهای پادنا واقع در ضلع شمالی منطقه حفاظت شده و پارک ملی دنا ، طی تماسی با محیط بانان ، از گرفتار شدن سه قلاده خرس قهوه ای در استخر بدون آب در محدوده باغات روستا خبر دادند.

وی افزود: فورا اکیپی از محیط بانان مجرب با تجهیزات مناسب به محل اعزام می شوند.

مدیر کل حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: مشاهدات میدانی محیطبانان حاکی از آن بود که سه قلاده خرس در استخری بدون آبی گرفتار شدند که اطراف آن کاملا با فنس کشی محافظت شده بود اما گوشه ای از این فنس باز مانده بود که خرس ها از همین مسیر وارد استخر شده و گرفتار شدند .

وی ادامه داد: با توجه به فرا رسیدن شب مامورین در گوشه ای از استخر نردبانی را که بصورت امانی از هلال احمر بیده گرفته بودند را تعبیه نموده و بنا به رعایت مسائل ایمنی کمی از استخر فاصله گرفتند .

جاودان خرد گفت: هر سه قلاده خرس از مسیر نردبان بالا آمده و بدون کوچکترین آسیبی نجات پیدا کرده و به دامان دنا بازگشتند.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان ضمن تشکر از همکاری خوب مردم و مسئولین در نجات این گونه شاخص جانوری استان، تصریح کرد : با توجه به همجواری مناطق حفاظت شده دنا با ۴۲ روستا و ۲ شهر و فصل برداشت محصولات کشاورزی این امکان وجود دارد که حیات وحش به حاشیه باغات ، اراضی کشاورزی و روستاها بیایند، فلذا ار مردم عزیز تقاضامندیم که ضمن اندیشیدن تدابیر امنیتی در حاشیه باغات و استخرهای آبی اراضی خود درصورت مشاهده چنین مورادی موضوع را به سامانه رایگان ۱۵۴۰ یا نزدیک ترین پاسگاه محیط بانی خود اطلاع دهند .

استان کهگیلویه و بویراحمد با ۳۱۲ هزار و ۵۰۰ هکتار منطقه حفاظت شده و موقعیت اکولوژیکی و توپوگرافی خاص خود دارای پوشش گیاهی، جانوری و منابع حیاتی متنوعی است به گونه‌ای که افزون بر ۲۰ درصد پوشش جنگلی زاگرس و حدود ۴۰ درصد گونه‌های دارویی کشور را در خود جای داده است.

هم اینک هفت منطقه حفاظت شده با وسعت ۹۳ هزار و ۶۶۰ هکتار، دنای شرقی با وسعت ۲۸ هزار و ۲۰۲ هکتار، خاییز سرخ با مساحت ۳۳ هزار و ۲۳۵ هکتار، خامی با وسعت ۲۵ هزار و ۶۷۱ هکتار، دیل با ۱۰ هزار و ۳۸۱ هکتار، سولک با ۲ هزار ۴۲۸۷ هکتار و سیوک با ۱۲ هزار ۸۵۸ هکتار در این استان زیبای طبیعی وجود دارد.

کهگیلویه وبویراحمد همچنین دارای پنج منطقه شکار ممنوع شامل پادنای سمیرم، خرم ناز، لار و ماغر، حاتم و کوه تلرش است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha