به گزارش ایرنا از روابط عمومی اداره کل استاندارد خراسان شمالی، محمد خوران روز شنبه اظهار کرد: این واحدهای غذایی در زمینه تولید آرد، سبوس گندم و پنیر نشان حلال دریافت کردند.
وی افزود: کاربرد نشان حلال در حوزه صادرات کالا اهمیت ویژه ای دارد و برند حلال در کشورهای مسلمان و غیر مسلمان باعث شناخت محصول می شود.
سرپرست اداره کل استاندارد خراسان شمالی یادآور شد: تاکنون ۱۹ پروانه کاربرد نشان حلال در این استان صادر شده است.
خوران با بیان اینکه سازمان ملی استاندارد ایران به عنوان تنها مرجع رسمی اعطای نشان حلال در کشور است، گفت: افزایش آگاهی در این حوزه میتواند زمینه ساز تجارت و ارتقای توان رقابت تولیدکنندگان صنعت غذا در سطح بینالملل باشد.
خوران اظهار کرد: نشان حلال قابل اعطا و صدور برای بخش های مختلف از جمله خدمات، گردشگری و حوزه تجارت است.
خراسان شمالی با بیش از یک میلیون نفر جمعیت در شمال شرق کشور واقع است و ۴۴ درصد از جمعیت آن در روستاها سکونت دارند.
حدود ۴۰۰ واحد تولیدی در استان خراسان شمالی دارای پروانه بهره برداری است.
نظر شما