مدیر اجرایی این جشنواره و نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی مراغه روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: تجلیل از مفاخر علمی و پژوهشی، تجلیل از پژوهشگران سازمانها، ادارات و دانشگاهها و اجرای طرح دربهای باز دانشگاه به روی دانشآموزان از بخشهای مختلف این جشنواره پژوهشی است.
«مازیار فرزام» افزود: برپایی این نمایشگاه با ۲۶ غرفه شامل فعالیت پژوهشی ادارات و سازمانهای مراغه، فرصتی برای برقراری ارتباط و در کنار هم بودن دانشگاه و بدنه شهر است تا شعار این دانشگاه با عنوان «دانشگاهی به وسعت یک شهر» بیش از پیش جنبه عملیاتی پیدا کند.
وی به برخی دیگر از ویژهبرنامههای گرامیداشت هفته پژوهش در دانشگاه مراغه نیز اشاره کرد و گفت: سلسله سخنرانیهای هفته پژوهش با دعوت از میهمانان خارجی و اساتید خود دانشگاه از اواخر آبانماه آغاز، و ویژهبرنامههای دیگری نیز به همین مناسبت برنامهریزی شده است.
از چه کسی به عنوان مفاخر علمی و پژوهشی تجلیل میشود؟
به گفته مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه مراغه، طی ۱۲ آذرماه و در قالب همین «جشنواره پژوهشی شهر دانشگاهی» از پروفسور «امیرعلی حمیدیه» تجلیل میشود؛ فردی که ناگفتههای بسیاری در مورد دانش و خیرخواهیاش در افکار عمومی وجود دارد و دانشگاه مراغه در این زمینه پیشقدم شده است.
«فرزام» افزود: «پرفسور حمیدیه»، استاد دانشگاه تهران و برنده جوایز متعدد ملی از جمله البرز، رازی و ابن سینا و جشنوارههای بینالمللی است و ریاست مرکز تحقیقات سلول و ژندرمانی کودکان را بر عهده دارد.
وی ادامه داد: ایشان عضو هیئت رئیسه پیوند سلولهای بنیادی خونساز آسیا و اقیانوسیه بوده و پیش از این به عنوان چهره تاثیرگذار بیوتکنولوژی سال ۱۴۰۲ معرفی شده است.
به گزارش ایرنا این نمایشگاه در ساختمان کتابخانه مرکزی دانشگاه مراغه دایر بوده و پذیرای پژوهشگران، دانشآموزان و سایر اقشار مردمی است.
نظر شما