مرور پادکست‌های برتر در رادیو جوان/ راه‌اندازی نهضت تولید پادکست فارسی

تهران- ایرنا- مدیر رادیو جوان از پخش برنامه‌ای رادیویی با موضوع پادکست خبر داد و گفت: از ابتدای دی ماه در رادیو جوان یک برنامه هفتگی درباره پادکست خواهیم داشت و بر اساس بازخوردی که از مخاطب می‌گیریم تعداد برنامه را در هفته بیشتر می‌کنیم.

وحید اسدی در گفت‌وگو با خبرنگار رادیوی ایرنا اظهار داشت: بستر پادکست، وب است و آنتن برودکست نیست. ولی آنتن اف ام رادیو جوان حامی بخش وب می‌شود مخاطبان رادیویی را با پادکست آشنا کند.

دبیر نخستین رویداد ملی پادکست فارسی با اعلام این خبر که مجریان این برنامه اسماعیل باستانی و سیاوش صفاریان‌پور هستند تاکید کرد: پادکسترهایی که در این رویداد شرکت کرده‌اند در برنامه رادیو جوان معرفی می‌شوند. مجریان با پادکسترهای معروف گپ و گفت خواهند داشت.

اسدی در پاسخ به این سوال که آیا پادکست‌ها خط قرمزهای محتوایی را رعایت کرده‌اند گفت: ما در جغرافیای سیاسی ایران داریم زندگی می کنیم. هر پادکستری که قوانین کشور را قبول داشته باشد و محتوای غیراخلاقی تولید نکند از نظر ما پذیرفته است. به نظر من بیش از ۹۹ درصد پادکست های ما در این جامعه قرار می گیرند.

وی افزود: در حال حاضر ۱۵ هزار پادکست فعال فارسی داریم که در پادگیرهای مختلف منتشر می‌شوند که از این تعداد ۴۷۰ اثر در رویداد ملی پادکست فارسی شرکت کرده‌اند. سایت اینترنتی رویداد از سی آبان بسته شد و دیگر جذب اثر نداشتیم. مراسم اختتامیه رویداد هفته اول بهمن در تهران خواهد بود. با این حجم استقبالی که از رویداد شده مجبوریم یک سالن بزرگ را در نظر بگیریم. پادکسترهایی داریم از خارج کشور می‌خواستند شرکت کنند. آنها ایرانیانی هسند که در کشورهای دیگر زندگی می‌کنند و پادکست فارسی می‌سازند. اتفاق قشنگ تر این بود که تعدادی پادکستر افغانستانی و عرب زبان از داخل کشور می‌خواستند شرکت کنند.

مرور پادکست‌های برتر در رادیو جوان/ راه‌اندازی نهضتِ تولیدِ پادکست فارسی

اسدی با اشاره به افتتاح باشگاه پادکسترهای جوان اظهار داشت: آموزش ساختن پادکست و پول درآوردن از این رسانه و اثربخش بودن قدم اول است. در باشگاه پادکسترهای جوان همه این موضوعات را رایگان و آنلاین آموزش می‌دهیم. علاوه بر این از ابتدای دی ماه نکات آموزشی را روی آنتن رادیو جوان هم خواهید شنید.

مرور پادکست‌های برتر در رادیو جوان/ راه‌اندازی نهضتِ تولیدِ پادکست فارسی

جای یک چتر فراگیر برای پادکسترهای فارسی خالی بود

وی افزود: رادیو جوان و معاونت صدا از این رویداد حمایت می کند. ولی جوایز را حامیان مالی می دهند. سال پیش فکر کردیم که چقدر جای یک چتر فراگیر برای پادکسترهای فارسی که در کشورمان فعالیت می‌کنند خالی است. پادکسترهایی که ممکن است مبتدی یا حرفه‌ای باشند. به همین دلیل، به این فکر افتادیم کسانی که علاقه‌مند به ساخت پادکست‌اند یا پادکستر هستند، زیر چتر قرار بگیرند و باهم حرف بزنند، تا تجربیاتشان را باهم تبادل کنند و یک نهضت برای تولید پادکست فارسی راه بیفتد.

اسدی درباره هدف از برگزاری این رویداد گفت: جشنواره یک رقابت است، ولی ما در رویداد ملی پادکست فارسی رفاقت داریم. اگرچه که جایزه هم داریم. سالی یکبار رفاقت می‌کنیم، تا از هم یاد بگیریم، پادکست‌های همدیگر را بشنویم، پادکسترهای جدید تربیت کنیم و جوانان علاقه‌مند را زیر چتر فراگیر قرار دهیم تا بستر جدیدی در رسانه صداپایه تحت وب شکل بگیرد. رادیو رسانه صداپایه روی موج اف ام است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha