ابوالفضل محبان روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این خودرو قرار است با پیگیری های استاندار و سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان شمالی تا پایان امسال به این نهاد امدادرسان تحویل شود.
وی درباره مزایای بهره مندی از خودروی ویژه ارتباطات گفت: این ناوگان در زمان بحران که ارتباطات بی سیمی قطع می شود، برقراری ارتباط با مناطق را میسر می کند.
محبان خاطرنشان کرد: ارسال سریع اطلاعات منطقه حادثه دیده برای تصمیم گیری و ایجاد فضای ارتباطی مناسب در شرایط بحران در منطقه عملیاتی از دیگر قابلیت های این خودرو به شمار می رود.
به گفته مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان شمالی؛ تامین و تجهیز این خودرو دست کم ۴۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
وی در خصوص وضعیت ناوگان امدادی جمعیت هلال احمر خراسان شمالی، گفت: این نهاد امدادرسان ۱۸ دستگاه آمبولانس و ۱۳ دستگاه ست نجات دارد که در ۱۵ پایگاه ثابت و سه پایگاه موقت در ماموریت ها به کار گرفته می شود.
محبان تصریح کرد: عمر ناوگان امدادی جمعیت هلال احمر خراسان شمالی ۱۰ تا ۱۵ سال است و خوشبختانه مشکلی به لحاظ فرسودگی این خودروها وجود ندارد.
به گزارش ایرنا، خراسان شمالی جزو ۱۰ استان حادثه خیز کشور محسوب می شود و وقوع هر کدام از این حوادث همواره خسارات مالی و جانی فراوانی را به دوش مردم و دولت ها انداخته و علاوه بر داغدار کردن شمار زیادی از خانوادهها، زیرساختها کشور را هم دچار آسیب کرده است.
نظر شما